Henkilökunta

Artukaisten ratsastuskoulun opetuksesta syyskaudella vastaavat

Heidi Virta

Heidi Virta

Olen 37-vuotias ratsastuksenopettaja.  Minulla on tällä hetkellä kolme omaa hevosta, joilla tarkoituksena on kilpailla pääasiassa kouluratsastuksessa. Aloitan tulevana syksynä master-opettajan opinnot Ypäjällä ja tähän liittyen suoritan parhaillaan kasvatustieteiden opintoja. Rakastan opettamista niin ihmisten kuin hevostenkin ja työssäni pystyn yhdistämään molempia. Olen aiemmin kilpaillut aktiivisemminkin, mutta viime vuosina opettaminen ja nuorten hevosten koulutus ovat vieneet huomioni pääpainon. Vastaan tulevana syksynä arki-iltojen opetuksesta ja pyrin olemaan opintojeni vuoksi mahdollisimman vähän poissa. Lauantaisin ja silloin kun en ole arkisin käytettävissä työparinani toimii Emma Honkamaa, jonka esittely alla.

Emma Honkamaa

Emma Honkamaa

Olen valmistunut Ypäjältä ratsastuksenohjaajaksi vuonna 2012, jonka jälkeen olen työskennellyt Itä-Uudellamaalla Tuija Tuomisen kouluratsastukseen painottuneella tallilla. Lisäksi olen työskennellyt Etelä-Ruotsissa Stall Pantsu-Jönssonilla.

Erityisesti sydäntäni lähellä on esteratsastus ja nuoret hevoset. Opettaessani haluan kehittää sekä ratsastajaa että hevosta niin, että molemmat säilyttävät rentouden ja hyvänmielen. Jokaisella hevosella on meille jotain opetettavaa!

Sijaiset

Ida Varjo

Ida suoritti lukion Ypäjän urheilulukiolinjalla sekä jatkoi opiskelua Ypäjällä ratsastuksenohjaajaksi. Idalla on useiden vuosien kokemus erilaisten tuntien, kurssien ja leirien vetämisestä. Hän kilpailee esteissä kansallisella tasolla.

Monika Nylund

on opintojensa perässä Turkuun päätynyt, Ypäjän Hevosopistolta syksyllä 2013 valmistunut ratsastuksenohjaaja. Hän on ollut työssäoppimassa Uotilan ratsastuskoulussa Nurmijärvellä, Snowhill Farmilla Iso-Britanniassa sekä työskennellyt valmennuskeskuksessa Pornaisissa. Erityisintohimona hänellä on kouluratsastus.

Karoliina Viikari

Kaarinalainen ratsastuksenohjaaja jolta löytyy kokemusta opettamisesta useiden vuosien ajalta. Lähellä sydäntä jo juniori vuosista alkaen on ollut este /kenttä ratsastus, sekä hyvät hevosmiestaidot. Opettaa tällä hetkellä vakituisesti kahdella turunseudun ratsastuskoululla.