Turun Ratsastajat – Åbo Ryttare r.y. järjestää 15.8. ratsastuskouluoppilaiden alueelliset mestaruuskilpailut. Kilpailut ratsastetaan seuratasolla ja aloitamme kilpailun kouluratsastusosiolla. Toimihenkilöinä aloitamme kuitenkin kilpailuiden toteuttamisen jo tänään 14.8. lauantai-illalla radanrakennuksella ja valmistelulla. Radan rakennus aloitetaan klo 19 Artukaisissa. Apukädet ovat aina tervetulleita paikalle!

 

15.8. TOIMIHENKILÖLISTAT


Yllä huomisten kilpailuiden toimihenkilölistat (huom. kaksi sivua, oranssilla koululuokat ja vihreällä esteluokat). Kilpailut aloitetaan klo 9.30, joten ole paikalla mielellään jo klo 9.00, jotta ehdit saamaan riittävän perehdytyksen ja laittamaan alulle päivän toimihenkilötehtäväsi.

Huomioithan, että toimihenkilölistassa luokkien alkamisajat ovat arvioituja ja voivat muuttua kilpailuiden edetessä paljonkin. Olethan siis itse hereillä ja valmiina toimihenkilöpisteelläsi luokan alkaessa. Ratsastuskoulun hevosilla kilpailevat siirtyvät toimihenkilöpisteelleen, kun ovat saaneet luokkansa suoritettua ja hevosensa hoidettua. Huomioithan myös, että jokainen toimihenkilöpiste tulee olla miehitettynä, älä siis jätä työpistettäsi yllättäen tyhjäksi.

Kilpailupäivän aikana toimihenkilöille on tarjolla syötävää ja välipalaa. Toimihenkilöruuat, mikron, jääkaapin ja wc’n löydät saunarakennuksesta. Tauolle lähtiessäsi huolehdithan kuitenkin, että joku jää suorittamaan tehtävääsi.

Muistathan noudattaa koronavarotoimia eli pidä riittävää välimatkaa muihin ja käytä sisätiloissa maskia. Kilpailut eivät ole avoimet yleisölle.

Kilpailupäiväksi on luvattu jälleen varsin sateista ja viileää ilmaa. Luvassa on pitkä kisapäivä. Varaathan siis mukaan sadevaatetta ja paljon lämmintä vaihtovaatetta! Sateesta ja muista muuttujista johtuen saatamme joutua kilpailupäivänä tekemään muutoksia toimihenkilötehtäviin mm. sen takaamiseksi, että yksi ihminen ei seiso koko päivää vesisateessa. Olethan siis avoin muutoksille ja muistetaan auttaa kaveria!

Mikäli ilmenee mitä tahansa kysyttävää, kysykää rohkeasti! Kansliasta Elisalta saa tietoa kilpailuihin liittyen. Noora ohjeistaa ja auttaa oman kisastarttinsa puitteissa kaikissa toimihenkilöasioissa.

Suuri kiitos jo tässä vaiheessa jokaiselle toimihenkilölle! Ilman teidän kallisarvoista apuanne kilpailut eivät toteutuisi!