Hyvä asiakkaamme,

Olemme saaneet paljon palautetta korvaustuntien varauksen kankeudesta ja epävarmuudesta onnistuiko oma varaus vai ei. Kehittääksemme järjestelmiämme vastaamaan nykyajan vaatimuksia, siirrymmekin kevätkaudella 2022 Hopotijärjestelmän käyttöön. Tämän järjestelmän kautta kulkevat kaikki tuntien varaukset ja peruutukset, sekä myös laskutus. Opettelemme itsekin vielä järjestelmän käyttöä, mutta mikäli sinulla on kysyttävää, niin lähesty rohkeasti ratsastuksenopettajaa niin hän selvittää vastaukset.

Ensimmäisessä vaiheessa kaikkien kevätkaudelle jatkavien oppilaiden tulee luoda omat tunnukset osoitteessa www.hopoti.com. Alaikäisten kohdalla suosittelemme perhetunnuksia. Rekisteröitymisen jälkeen voimme auttaa vakiotunnin varauksessa. Pystytte myös itse varaamaan oman paikkanne heti kun saamme järjestelmän viimeiset asetukset kuntoon ja järjestelmä aukeaa julkiseksi. Tunnukset pystytteluomaan jo valmiiksi.

Ilmoitathan ratsastuksenopettajalle 6.12.2021 mennessä jatkatko nykyisessä ryhmässäsi tai toivotko siirtoa johonkin toiseen ryhmään. Kerrothan myös mikäli tiedät jo, ettet aio jatkaa kevätkaudella. 7.12.2021 jälkeen vapaat paikat aukeavat myös uusille asiakkaille.

Uuden kauden alkaessa hinnastoa on päivitetty vastaamaan nousseita kustannuksia hevosten hoidossa, eläinlääkinnässä, kengityksessä ja muissa ratsastuskoulun pakollisissa kuluissa. Samalla luovumme toimistomaksusta.

Kevätkauden 2022 hinnat

Kevätkausi kestää 22 viikkoa ajalla 3.1.-11.6.2022

Vakiotunti ​​​​33,5 €/h

+ teholisä ​​​​+8 €/h

+ intensiivilisä ​​​​+15 €/h

Alennus kahdesta tai useammasta viikkotunnista,

alennus opiskelijoille ja eläkeläisille​​ – 2,5 €/h

Kauden varausmaksu on 50 € joka tulee maksaa heti kun kausi varataan Hopotista. Tämä summa vähentyy automaattisesti loppulaskusta. Hopoti tarjoaa edelleen mahdollisuuden maksaa kausilasku kolmessa osassa. Hoidathan maksut ajoissa tai neuvottelet poikkeavasta maksusuunnitelmasta, sillä järjestelmä poistaa automaattisesti maksamattomat varaukset.

Henkilökohtaiset alennukset syötetään järjestelmään käsin varauksen jälkeen. Tämän vuoksi järjestelmä näyttää täyden hinnan, vaikka olisit oikeutettu alennukseen. Varausmaksun jälkeen korjaamme loppulaskun. Ilmoitathan oikeudestasi alennukseen tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Talvisin terveisin

Artukaisten ratsastuskoulu