Elokuussa tapahtuu Artukaisissa! TR juhlii 90-vuotista taivaltaan elokuussa kahden juhlakilpailun muodossa. Pöytäjuhlat ovat vuorossa syksymmällä.

Turun ratsastajien 90-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestämme alue- ja kansallisen tason koulukilpailut lauantaina 6.8. ja seura- ja aluetason estekilpailut 20.8. Kilpailut järjestetään Artukaisten ratsastuskeskuksessa Malja-kentällä.

Elokuun tapahtumakalenterin täydentävät Vaultinclub Finlandian kanssa yhteistyössä toteutettavat kansalliset Vikellyskilpailut jotka tuovat vikeltäjät Artukaisten maneesiin 13.8. Vikellystä on harvoin tarjolla Turussa, tervetuloa seuraamaan kilpailua ja samalla tutustumaan lajiin!

Elokuun koulukilpailuihin
ilmoittautuminen on auki vielä tiistaihin 1.8. saakka ja luokkia löytyy aluetason HeA:sta kansallisen tason luokkiin VaB, VaA, Inter ja GP. Estekilpailuihin ilmoittautuminen on auki tiistaihin 15.8. saakka ja luokkia löytyy aina seuratason 70cm aluetason 120cm asti.

Kaikissa kilpailuissa on kanttiini, josta saat virvokkeita ja pientä purtavaa. Katsomoon on vapaa pääsy! Tervetuloa kannustamaan kilpailijoita ja viettämään mukavia päiviä ratsastusurheilun parissa!

Toimihenkilöksi voit ilmoittautua tämän linkin kautta. Molempiin kilpailuihin tarvitaan vielä apukäsiä.

Tervetuloa Artukaisiin!