Artukaisten ratsastuskoulu keskeyttää kevätkauden 13.4.2020 asti

Valtioneuvosto on julistanut Suomeen poikkeustilan ja rajoittanut kokoontumisia alle 10 henkilöön. Tämä vaikuttaa voimakkaasti ratsastuskoulun toimintaan. Johtokunnan päätöksellä kevätkausi keskeytetään 18.3.2020 alkaen 13.4. asti. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme jatkosta ohjeistusten tarkentuessa. Tilanteen vuoksi kausimaksun 2. eräpäivä siirtyy 15.4.2020 ja viimeinen eräpäivä 15.6.2020.

Väliin jäävät kausitunnit ratsastetaan kesällä kauden päätteeksi. 

Pienryhmä- ja valmennustunteja varanneille tiedotetaan erikseen pystytäänkö tunteja järjestämään.

Tarjolla irtotunteja ajalla 18.3.-14.4.2020

18.3.-13.4. ratsastetaan irtotunteja jotka ovat varattavissa nettikalenterista. Tunnit ovat 8 hengen normaaliryhmiä. Tunnin hinta on kausikorttilaiselle 30€, muille 40€ ja siitä saa mahdollisen henkilökohtaisen 2€ alennuksen kuten kausitunnistakin. Tunteja voi käyttää korvaamaan sekä alkukauden että loppukauden rästejä. Mikäli rästittävää ei ole, laskutetaan ylimääräiset tunnit kauden päätteeksi. Tuntien varaamista ei ole rajoitettu. Peruutukset edellisenä päivänä klo 17 mennessä tai sairastapauksessa samana päivänä klo 17 mennessä ratsastuskoulun puhelimeen.

Peruthan tuntisi ajoissa jos sairastut. Flunssaoireisena tallille ei ole asiaa kaikkien suojelemiseksi. Pidäthän myös 2 viikon tauon saapuessasi ulkomailta. Mikäli käytät sosiaalitiloja, vältä lähikontaktia, pese huolellisesti kätesi ja käytä käsien kuivaamiseen paperia pyyhkeen sijaan.

Tartuntamahdollisuuksien estämiseksi talli on oppilailta suljettu ja opettaja hoitaa sekä varustaa hevoset. Tuntilaiset saapuvat paikalle vasta 5min ennen tunnin alkua noutamaan hevoset tallista maneesiin. Tällöin siirrytään suoraan oman hevosen karsinaan välttäen lähikontaktia muihin henkilöihin. Tunnilla normaali hevosten välinen turvaetäisyys riittää tartuntasuojaksi. Hevoset palautetaan tunnin jälkeen talliin, kytketään riimulla kaltereihin ja poistutaan tallista. Opettaja hoitaa hevoset ja varusteet myös tunnin jälkeen. Tallissa, katsomossa tai saunalla ei saa oleskella. Maneesiin ei saa tulla ylimääräisiä henkilöitä tuntien aikana.

Tunnit pidetään ma-pe klo 18-19 ja 20-21, sekä la klo 9-10, 11-12 ja 13-14.

Tiedotamme tilanteen muuttuessa

Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista. Tunteja voidaan joutua perumaan lyhyelläkin aikataululla tilanteen kehittyessä. 

Toivomme kaikilta joustavuutta ja maalaisjärkeä. Pyrimme näillä varotoimenpiteillä mahdollistamaan toiminnan niin, ettei ratsastajien välinen kontakti altista ketään tartunnalle. Desinfioimme hevosten ohjia ja ovia päivittäin jotta taudinaiheuttajat eivät pääsisi leviämään pintojen kautta.

 

Turussa 17.3.2020
Turun Ratsastajat ry:n Johtokunta