Varsinais-Suomen kiihtyvän koronatilanteen vuoksi myös Artukaisten ratsastuskoulu selkeyttää ohjeitaan.

Kasvomaski tallissa ja sosiaalitiloissa

Ratsastuskoulun asiakkaiden tulee käyttää maskia koko tallissa ja sosiaalitiloissa asioinnin ajan. Kaikissa tilanteissa nopeita hevosenvaihtoja lukuun ottamatta tulee säilyttää 2m turvaväli, myös sisällä tallissa. Maski ei vähennä turvavälin tarpeellisuutta!

Huolehdithan käsihygieniasta ja käytät mahdollisuuksien mukaan hanskoja.

Ratsastustunnille saapuminen

Tallille saa saapua 30min ennen oman tunnin alkua. Odottelu tehdään ulkotiloissa, pukeuduthan sään mukaisesti. Tallissa siirry suoraan oman ratsusi karsinaan ja vältä käytävällä oleskelua. Käytävällä oleskelu ei ole sallittua etäisyyksien säilyttämiseksi. Vältäthän myös edestakaista kulkemista käytävällä.

Talli on suljettu ylimääräisiltä henkilöiltä.

Maneesin katsomo suljettu

Maneesin katsomo on toistaiseksi suljettu lukuun ottamatta alaikäisen ratsastajan huoltajaa, joka saa tarvittaessa olla paikalla maskiin pukeutuneena ja turvavälejä noudattaen (2 metriä).
Ratsastaja, jonka hevonen on jo tunnilla, voi odottaa ulkona, tai vaihtoehtoisesti huonolla ilmalla maneesin katsomossa maskiin pukeutuneena ja turvavälejä noudattaen (2 metriä).

Asioithan meillä vain terveenä

Tallille saa saapua edelleen vain terveenä ja hengitystieinfektion oireiden vuoksi peruutus on mahdollinen vielä samana päivänä. Muiden syiden vuoksi peruutukset viimeistään tuntia edeltävänä päivänä klo 16.30 mennessä.

Seuraamme tarkasti myös Avin ohjeita ja tiedotamme, mikäli toimintaamme tulee muita muutoksia tai ohjeistukset muuttuvat.

 

Usein kysytyt kysymykset koronaan liittyen löydät turunratsastajat.fi/koronatilanne.