Ratsastuskouluviestintä

Osana Turun ratsastajien viestinnän kehitystä, eri kohderyhmille suunnattua viestintää on pyritty selkeyttämään. Tämän vuoksi koko seuran viikottaisesta tiedotteesta on siirrytty eriyttämään ratsastuskoulun tiedotus muusta seuran tiedotuksesta omakseen. Samalla tiedottamisen painopistettä on ratsastuskoulun osalta siirretty ratsastuksenopettajille. Reaaliaikainen tieto jaetaan tuntien yhteydessä sekä sosiaalisessa mediassa Facebookissa “Artukaisten ratsastuskoulu” ja Instagramissa @artukaistenratsastuskoulu. Ajankohtaisista aiheista koostetaan ajoittain Ratsastuskoulutiedotteita jotka julkaistaan seuran internetsivuilla www.turun.ratsastajat.fi ja ratsastuskoulun ilmoitustaululla.

Hevosten työmäärät ja kuulumiset

Syyskuussa hevosten työmäärissä pysyttiin hyvin tavoitteessa. Eniten töitä tehneiden hevosten keskimääräinen viikkotyömäärä oli 13,27 tuntia. Työmäärään on laskettu kaikki tunnit ja valmennukset syyskuun ajalta. Työmäärän jakautumista seurataan aktiivisesti päivittäin. Tallin ilmoitustaululla olevassa taulukossa näkyvät eniten ja vähiten töitä tehneet hevoset sekä sairaslomalaiset  

Moona jatkaa sairaslomaansa loukattuaan tapaturmaisesti vuohisensa.

Syyskauden laskujen eräpäivät

Huomioithan, että syyskauden kausilaskun 2. eräpäivä oli 15.10.2020. Viimeinen osa erääntyy 30.11.2020.

Koronatilanne

Ratsastuskoulun koronaohjeet on taas päivitetty 3.10. Turkuun annetun maskisuosituksen jälkeen. Suosittelemme maskin käyttöä tallissa, sosiaalitiloissa ja katsomossa. Lisäksi satulahuoneeseen saa mennä vain yksi ihminen kerrallaan. Lue tarkemmat ohjeet erillisestä koronatiedotteesta sekä nettisivujen Koronatilanne-osiosta.

Käytännöt ja varusteet

Varusteiden hoidossa jatketaan aiempaa korona-ajan ohjeistusta. Varusteet ovat valmiina karsinan ovessa mihin ne myös tunnin jälkeen jätetään. Mikäli hevonen jatkaa vielä samana päivänä tunnille, käydään kuolaimet huuhtomassa satulahuoneen lavuaarissa ja palautetaan karsinan oveen. Huomioithan että satulahuoneessa saa olla vain yksi ihminen kerrallaan! Muistathan harjata hevosesi suojat tunnin jälkeen huolellisesti harjalaatikkoon.

Satulahuoneen varustelista tullaan päivittämään alkavalla viikolla. Lisäksi tallikansioon päivitetään palautteen perusteella kuvat erimallisista satulavöistä. 

Syksyn pimeys on taas saapunut ja on aika ottaa käyttöön led-valot matkalle tallin ja maneesin välille. Valot pyritään jakamaan karsinan oviin, mutta unohtuneen valon/heijastimen voi noutaa itse satulahuoneen purkista. Valot jätetään tunnin jälkeen sammutettuna roikkumaan hevosen suitsiin karsinan oveen.

Ohjasajokurssi

Charlotta Turku tulee pitämään ohjasajokurssia Artukaisiin 18.10.2020. Kurssi ei vaadi aiempaa tietoa ohjasajosta, vaan sopii myös ratsastuskoululaisille! Kurssille on paikkoja sekä hevosen kanssa että kuunteluoppilaana. Ratsastuskouluoppilaille on varattuna yksi paikka myös käytännössä kokeilemaan ohjasajoa! Paikka arvotaan halukkaiden kuunteluoppilaaksi ilmoittautuneiden ratsastuskoululaisten kesken 16.10.2020 klo 17. Kurssin hinta on TR jäsenille kuunteluoppilaana 35€ ja tuntihevosen kanssa 75€ sisältäen hevosvuokran. Ilmoittaudu mukaan riekkinen.taina@gmail.com ja kerro samalla oletko kiinnostunut osallistumaan myös hevosen kanssa.