Turun Ratsastajien omistamalta ratsastuskoululta, Artukaisten ratsastuskoululta, puuttuu oma logo. Nyt on aika korjata tilanne, joten järjestämme kaikille avoimen logokilpailun. Osallistuminen ei siis vaadi Turun Ratsastajien jäsenyyttä, otamme ilolla vastaan kaikki logoehdotukset!

Voittajalogon suunnittelija saa kunniamaininnan lisäksi palkinnoksi kaksi ratsastustuntia Artukaisten ratsastuskoulussa. Voittajalogon suunnittelijan nimi julkaistaan Turun ratsastajien ja Artukaisten ratsastuskoulun viestintäkanavissa.

Logokilpailu on avoinna 15.3.2022 asti ja voittajalogo valitaan maaliskuun aikana. Uusi logo otetaan käyttöön heti kun se on saatu käyttövalmiiseen muotoon.

Ohjeet logoehdotuksen lähettämiseen ja kilpailun säännöt:

  • Logossa tulee olla Artukaisten Ratsastuskoulun nimi auki kirjoitettuna, eli ”Artukaisten Ratsastuskoulu”. Halutessaan suunnittelija voi myös sisällyttää logoon Turun Ratsastajien logon elementtejä.
  • Logo voi olla värillinen, mutta saa sisältää korkeintaan kolmea eri väriä ja se täytyy olla käyttökelpoinen myös mustavalkoisena
  • Painatuksen lisäksi, logoa tulisi pystyä käyttämään myös brodeeraukseen, joten todella pieniä yksityiskohtia logoon ei kannata laittaa.
  • Logon tulisi ilmentää ratsastuskoulun toimintaa.
  • Turun Ratsastajat pidättää oikeuden päättää, otetaanko voittajalogoa viralliseen käyttöön. Voittajatyön suunnittelija antaa työnsä Turun Ratsastajien vapaaseen käyttöön. Turun Ratsastajilla on myös oikeus tehdä logoon muutoksia tai käyttää siitä vain osia käyttöön otettavaan viralliseen logoon.
  • Voittajatyön suunnittelija sitoutuu siirtämään kaikki logon käyttöoikeudet, sisältäen oikeudet mahdollisiin muutoksiin, yksinoikeudella Turun Ratsastajille.
  • Logoa tullaan käyttämään mm. (mutta ei rajoittuen) Hopotissa, somessa, kylteissä, mainoksissa, esittelymateriaaleissa ja painotuotteissa.
  • Muoto ja resoluutio: aineiston tulisi olla resoluutioltaan vähintään 300dpi ja tiedostomuotona pdf, jpg tai png. Tiedoston olisi hyvä olla vektoroitu.

Lähetä logoehdotuksesi 15.3.2022 mennessä osoitteeseen: turun.ratsastajat@gmail.com

Turun ratsastajien hallitus valitsee yhdessä ratsastuskoulun vastuuopettajan kanssa voittajan.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää logokilpailusta, voit lähettää viestiä yllä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.