Viime viikon sunnuntaina kilpailtiin esteillä Artukaisissa. Sää pääsi yllättämään ja aiemmista suunnitelmista poiketen kulkureittiä maneesiin ja käsihevosaluetta jouduttiin siirtämään. Vaihtelevasta säästä huolimatta kilpailuissa oli mukava ja iloinen tunnelma ja Turun ratsastajien edustajat pärjäsivät hienosti radalla. Kanttiini oli kevään kunniaksi siirretty maneesista kanttiinimökkiin ja tarjolla oli kahvin lisäksi sekä suolaista että makeaa purtavaa. Iloiset toimihenkilöt huolehtivat jälleen kerran kilpailuiden sujuvuudesta ja lämminhenkisestä tunnelmasta.

Turun ratsastajien järjestämissä estekilpailuissa kilpailtiin esteillä seuratasolla. Seuramme edustajia oli mukana lähes kaikissa luokissa ja muutamasta luokasta TRn ratsukot nappasivat sinivalkoisen ruusukkeen!

Luokassa 80cm kilpailtiin ihanneajasta ja luokan voitti Anne-Mari Virtanen Geruten kanssa sijoittuen toiseksi Toltechi GP Z kanssa!

Myös luokassa 90cm kilpailtiin ihanneajasta. Luokan voitti Laura Jutila Nougan kanssa ja toiseksi sijoittui Nette Palmén Toltechi GP Z kanssa.

Luokan 100cm (367.1 A2/A2) voitti Viveka Vänni Pilaren kanssa ja toiseksi sijoittui Laura Jutila Nougalla.

Onnea kaikille voittajille sijoittuneille! 🏆🏵

Lämmin kiitos kaikille kilpailuihin osallistuneille ja erityisen iso kiitos meidän toimihenkilöille! Seuraavat kilpailut ovat 15.5.. ja silloin kilpailemme kouluratsastuksessa aluetasolla. Tervetuloa kilpailemaan, katsomoon kannustamaan ja kisoihin toimihenkilöksi!


📷: kilpailijoiden kuvia