Kesätyö 2023

Haluaisitko tutustua työelämään kunnostustöiden ja maalaustöiden parissa hevosalalla? Tarjoamme korkeintaan viidelle nuorelle mahdollisuuden tutustua työelämään harjoittelujaksolla Turun Ratsastajien tallialueella Artukaisissa. Työjakso kestää kahdesta neljään viikkoon.

Työjakso sijoittuu kesäkuun alun ja elokuun alun välille sovittuun ajankohtaan. Työstä maksetaan työehtosopimuksen mukainen harjoittelijan palkka ja niissä hyödynnetään Turun kaupungin tai muun lähialueen kaupungin kesätyöseteleitä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle harjoittelujakson ratsastusseurassa, jossa pääset tutustumaan työelämään pääasiallisesti seuran tiloihin liittyvissä tehtävissä. Päivittäiseen työnkuvaasi sisältyy

  • tilojen kunnostustöitä kuten esimerkiksi puomien maalausta ja kunnostusta, yhdistyksen tilojen huoltamista (esimerkiksi maalaustyöt) ja talkoiden avustamista
  • ratsastuskouluhevosten varusteiden hoito 
  • muut mahdolliset oman osaamisen ja kiinnostuksesi mukaiset hevosten hoitoon tai kunnostustehtäviin liittyvät tehtävät.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta huolellisuutta, reipasta työotetta ja iloista asennetta. Sinut perehdytetään työtehtäviin eikä sinulla tarvitse olla aiempaa kokemusta tilojen kunnostustöistä tai hevosten tai niiden varusteiden hoitamisesta. Aiempi kokemus kotitöistä, pihatöistä tai esimerkiksi maalaamisesta katsotaan eduksi.

Harjoittelua tarjoamme kesätyösetelillä, esimerkiksi Turun kaupungin kesätyösetelin mukaan, joka on tarkoitettu turkulaisille nuorille, jotka ovat syntyneet vuosina 2005-2008. Harjoittelua voi hakea myös ilman kesätyöseteli mahdollisuutta.

Hakuohjeet

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus Viveka Vännille osoitteeseen tr.jasenpalvelut@gmail.com viimeistään maanantaina 10.4.2023.

Hakemuksesta luemme mielellämme kuka olet, miksi haet tätä paikkaa ja minkälaista kokemusta sinulla on erilaisista kotitöistä, pihatöistä tai esimerkiksi maalaamisesta tai kunnostustöistä. Lisäksi toivomme, että kerrot mikäli jokin ajankohta kesäkuun alusta elokuun ensimmäiseen viikkoon ei sovi sinulle harjoittelujaksoksi. Lisää hakemukseesi myös tieto siitä, onko sinun mahdollista hakea kesätyöseteliä ja minkä kaupungin kesätyösetelistä olisi kyse.

Haastattelemme korkeintaan kymmenen hakijaa hakemusten perusteella. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään 23.4.2023.

Turun ratsastajat ry on perinteikäs turkulainen ratsastusseura joka pitää ratsastuskoulua Turun Artukaisissa. Tilamme sijaitsevat aivan bussilinjan varrella joten meille on helppo saapua.  Artukaisissa meillä on tallikiinteistön lisäksi kaksi ratsastusaluetta, maneesi, kantiinina toimiva mökki, tuomaritorni sekä erillinen rakennus, jossa on sosiaalitilat sekä arkistona toimiva takatila.

Esimerkkejä kesätyöseteleistä:

Turun kaupungin kesätyösetelit on tarkoitettu turkulaisille nuorille, jotka ovat syntyneet 2005–2008. Kesätyöseteli on 320 euron arvoinen tuki työnantajalle, joka palkkaa setelin saaneen nuoren kesätöihin. Setelit jaetaan sovittuna olevaa kesätyöpaikkaa vastaan eikä niihin voi tehdä ennakkovarauksia.

Liedon kaupungin kesätyösetelit on tarkoitettu lietoilaisille nuorille, jokta ovat syntyneet 2004-2007. Kesätyöseteli on 350 euron arvoinen tuki työnantajalle, joka palkkaa setelin saaneen nuoren kesätöihin. Setelit jaetaan sovittuna olevaa kesätyöpaikkaa vastaan eikä niihin voi tehdä ennakkovarausta.