Seuratoiminnassa kiitos kuuluu kaikille toimintaan osallistuville arvokkaille vapaaehtoisille! Ilman vapaaehtoisia, ei ole toimintaa.

Tämän viikkoisedsa SRL Lounais-Suomen ratsastusjaoston syyskokouksessa palkittiin alueemme ”Vuoden vapaaehtoinen”. Tänä vuonna palkinnon jakoi kolme henkilöä, joista yksi on seuramme puheenjohtaja Matilda Aakula. Onnea Matilda! 🌺

”Kiitos minua ehdottaneille sekä SRL Lounas-Suomelle tästä kunniasta, olen otettu!

Turun ratsastajat on seurana monimuotoinen ja toimintamme pyörittämiseksi tarvitsemme aktiivisia jäseniä hyvin erilaisiin tehtäviin. Meillä on perinteisen seuratoiminnan, kuten kilpailujärjestämisen, taphtumien ja valmennusten lisäksi myös liiketoimintaa sillä omistamme tallikiinteistön ja Artukaisten ratsastuskoulun. Seuramme jäsenille siis riittää tekemistä monella eri saralla!

Vaikka tunnustus annetaan yksittäiselle henkilölle, ei kukaan yksin saa aikaan ratsastusseuraa. Haluankin lämpimästi kiittää kaikkia toimintaamme osallistuneita vapaaehtoisia. Myös siis juuri sinua – kiitos kaikesta vapaaehtoistyöstä, jota olet tänä vuonna tai aikaisempina vuosina seuramme eteen tehnyt. 💙

Tehtävistä iso osa on ollut kilpailutoiminnan puolella, mutta myös paljon muuta löytyy. Esimerkiksi seuran hevosten parissa toimiminen, ohjasajopäivinä tuntihevosten hoitaminen, talkoissa tallikiinteistön pienet maalaus- ja muutostyöt, piha-alueiden siistiminen tai vaikka syys- ja kevätkokouksiin osallistuminen. Seura on yhtä kuin sen jäsenet, joten haluan kiittää sinua kun olet mukana luomassa Turun Ratsastajia!

Haluan myös käyttää tilaisuuden hyväkseni ja kannustaa jäseniämme osallistumaan ennakkoluulottomasti ja aktiivisesti myös toimintaan yli seurarajojen. Tuemme toimihenkilökoulutuksiin osallistumista, talkootehtäviä on myös naapuriseurojen tapahtumissa, ja esimerkiksi Lounais-Suomen aluejaoston kautta pääsee mukaan erilaisiin koko aluetta yhdistäviin projekteihin! Tänä vuonna kaikki kolme vuoden vapaaehtoisena palkittua ovat aktiivisesti mukana alueen seuroja yhdistävässä Metsämäki Ratsastus Masters ry:ssä, joka järjestää vuosittain estekilpailut Metsämäessä. Muistetaan siis että yhdessä olemme enemmän!”