Turun ratsastajien toimintaa johtaa 9 henkinen johtokunta joka koostuu puheenjohtajasta ja 8 jäsenestä joista puolet on vuosittain erovuorossa. Johtokunta vastaa toiminnan toteutuksesta ja kehityksestä seuran syysykokouksen hyväksymän toimintasuunnitelman mukaisesti.

Seuran toiminta jakaantuu perinteiseen seuratoimintaan kuten kilpailu- ja tapahtumajärjestämiseen, kiinteistöliiketoimintaan sekä ratsastuskoululiiketoimintaan.

Johtokunnan jäsenillä on omat nimetyt vastuualueensa, kuten talous, viestintä, kiinteistö, ratsastuskoulu, kilpailutoiminta, jäsensihteeri, jäsenpalvelut ja sihteeri. Toimenkuvia muokataan tarpeen mukaan. Johtokunta kokoontuu noin kerran kuussa.

Seuratoiminnassa pääset mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan toimintaa koko seuralle niin Artukaisissa kuin muuallakin! Kokemusta seuratoiminnassa et tarvitse, TR jäsenyys ja into osallistua ja vaikuttaa riittävät!

Seura on jäsentensä näköinen ja vain osallistumalla voit vaikuttaa! Ota yhteyttä johtokunnan puheenjohtajaan Matildaan turun.ratsastajat@gmail.com tai nykäise hihasta jos kiinnostuit!

Johtokunnan uudet jäsenet valitaan syyskokouksessa 28.11.2021.