Turun Ratsastajat – Åbo Ryttare ry tukee seuran kilpailevia jäseniä vuosittaisilla kilpailuavustuksilla. Avustukset myöntää seuran johtokunta hakemusten perusteella.

Kilpailuavustusta voi hakea alue-, kansallisella tai kansainvälisellä tasolla menestynyt ratsastaja. Hakemuslomakkeessa hakija raportoi avustuskauden kilpailutulokset niiden kilpailuiden osalta, joissa ratsukko on sijoittunut. Edellytyksenä kilpailuavustuksen maksamiselle on, että ratsukko edustaa Turun Ratsastajat – Åbo Ryttare ry:tä.

Lisäksi avustusta voi hakea Turun Ratsastajat ry:n järjestämien kansallisen ja kansainvälisen tason kilpailuiden lähtömaksusta, jolloin ranking-pisteet sarakkeeseen kirjataan kyseisen luokan lähtömaksu. Lähtömaksuavustuksen edellytyksenä on, että ratsastaja on osallistunut Turun Ratsastajien kilpailutoimintaan myös kilpailujärjestelyjen osalta.

Pienin maksettava yksittäisen ratsastajan kilpailuavustus on 10€, suurin maksettava kilpailuavustus on 400€.

Kilpailuavustusten haku on auki 3.2.2021 klo 24:00 saakka. Hakemukset toimitetaan skannattuna/kuvana tr.jasenpalvelut@gmail.com.

Seuran johtokunta käsittelee hakemukset kokouksessaan. Johtokunta tiedottaa hakijoita sähköpostitse osoitteeseen, josta hakemus lähetettiin.

Kilpailuavustushakulomake