Aurinko paistoi viime viikolla kun Artukaisissa kilpailtiin esteillä ja Turun ratsastajien edustajat loistivat radalla! Iloksemme kilpailujen osallistujamäärä oli runsaslukuinen ja myös katsojat ja kannustajat ovat löytäneet takaisin kilpailuihin koronarajoitusten jälkeen. Pieni kanttiini myi kahvin lisäksi pientä purtavaa ja iloiset toimihenkilöt huolehtivat jälleen kerran kilpailuiden sujuvuudesta ja lämminhenkisestä tunnelmsta.

Turun ratsastajien järjestämissä estekilpailuissa kilpailtiin esteillä seuratasolla. Seuramme oli hyvin edustettuna kilpailuissa ja etenkin korkeilla esteillä Turun ratsastajien edustajat loistivat!
💎
Luokassa 70cm (A.0.0) ruusukkeen nappasivat Sohvi Rouvali&Whos Rob Roy, Laura Järvinen&Wenus ja Santra Rouvali sekä Muumitrollin että Al Caponen kanssa.
💎
Luokassa 80cm kilpailtiin ihanneajasta ja luokan voitti Nina Hänninen Toltechi GP Z kanssa! Toiseksi sijoittui Santra Rouvali Al Caponen kanssa, kolmanneksi Nette Palmen Toltechi GP Z kanssa, neljänneksi Nette Palmen Happy Birthdayn kanssa, viidenneksi Filippa Wetterstein Pilaren kanssa ja kuudenneksi Elina Koskenrouta Isabellan kanssa.
💎
Myös luokassa 90cm kilpailtiin ihanneajasta. Luokan voitti Olivia van Heerden&Armani ja toiseksi sijoittui Viveka Vänni&Pilare.
💎
Luokan 100cm (367.1 A2/A2) voitti Laura Jutila Nougan kanssa.
💎
Onnea kaikille voittajille sijoittuneille! 🏆🏵

Lämmin kiitos kaikille kilpailuihin osallistuneille ja erityisen iso kiitos meidän toimihenkilöille! Seuraavat kilpailut ovat 10.4. ja silloin kilpailemme jälleen esteillä! Tervetuloa kilpailemaan, katsomoon kannustamaan ja kisoihin toimihenkilöksi!

📷 Ensimmäinen kollaasi: kilpailijoiden kuvia
📷 Toinen ja kolmas kollaasi: Jukka Erkkilä