Turun Ratsastajat – Åbo Ryttare r.y. järjestää kaksipäiväisen kilpailuviikonlopun 30-31.7.2022. Lauantaina kilpaillaan esteillä ja sunnuntaina on vuorossa kouluratsastusta. Kilpailut ovat avoimet yleisölle!

Lauantai 30.7. estekilpailut

Radanrakennus 29.7 perjantaina klo 19:00.

 

Lauantain toimihenkilölista

Yllä olevasta linkistä löytyy lauantain toimihenkilölista, josta voit tarkistaa, missä pisteessä olet hommissa. Kilpailut alkavat klo 9:00. Toimihenkilöiden olisi hyvä saapua paikalle viimeistään 30 min ennen oman vuoron alkua. Kun tulet omaan vuoroosi, hae kansliasta toimihenkilölätkä. Samalla voit kysyä neuvoa, jos olet ihan uudessa tehtävässä tai olet epävarma, mitä sinun kuuluisi tehdä.

Kanttiinissa on koko päivän tarjolla juotavaa ja syötävää. Muista huolehtia, että ehdit syödä ja juoda riittävästi!

Estekilpailut päättyvät noin klo 16, jonka jälkeen puretaan esteet pois ja rakennetaan sunnuntaita varten kouluradat. Toivottavasti mahdollisimman moni pystyisi jäämään auttamaan tässäkin vaiheessa, niin saadaan rata reippaasti muutettua!

 

 

Sunnuntai 31.7. koulukilpailut toimihenkilölista

Koulukilpailut starttaavat klo 9.00 ensimmäisellä luokalla ja päättyvät n. klo 17.30 radan purkuun. Luvassa on pitkä kisapäivä, minkä vuoksi on yritetty jakaa toimihenkilöitä niin, että kenellekkään ei tulisi ihan koko päivää tehtäväksi.

Saavuthan paikalle n. 30min ennen työtehtäväsi alkua, jotta ehdit saamaan riittävän perehdytyksen ja olet työpisteelläsi ajoissa. Toivoisimme, että mahdollisimman monella olisi aikaa jäädä radan ja kilpailuiden purkuun.

Kiitos kaikille ahkerille toimihenkilöille! Ilman teidän panostanne kisojen järjestäminen ei olisi mahdollista!