Viime viikon sunnuntaina avattiin ulkokisakausi Artukaisissa kun kilpailtiin kouluratsastuksessa aluetasolla! Saimme nauttia aurinkoisesta säästä ja tunnelma kilpailuissa oli iloinen ja kannustava. Kanttiini myi herkkuja yleisölle, jota oli runsaslukuisesti paikalla. Iloiset toimihenkilömme huolehtivat kilpailuiden sujuvuudesta ja järjestelyistä.

Kilpailuissa ratsastettiin aluetasolla luokat Helppo B, Helppo A ja Vaativa B. Helppo A luokassa kilpailtiin Suomen ratsutarvikkeen ensimmäinen osakilpailu. Seuramme edustajat menestyivät kilpailuissa hienosti!
Luokan HeB voitti Christa Koivisto ja Savelan puistotäti! Toiseksi sijoittui Elisa Väntsi-Puumalainen ja Gerlija, kolmanneksi Juliana Lehtonen Isabellan kanssa ja neljäntenä säesti Jaana Luotola Diamond Mercyn kanssa.

Luokassa HeA Jasmin Saarenvalta sijoittui viidenneksi Saaren Kihon kanssa.

Päivän kruunasi Heidi Virran ja Giottan voitto luokassa VaB!

Onnea kaikille voittajille ja sijoittuneille! 🏆🏵

Kilpailuissa palkittiin ratsastaja hyvistä hevostaidoista sekä stewardi osana SRL:n ja Back on Trackin yhteistyötä.

Back on Track haluaa osallistua hevosen hyvinvoinnin kehittämiseen ja tarjoaa mahdollisuuden palkita jokaisessa kauden 2022 aluekilpailussa yhden hyvät hevostaidot omaavan ratsastajan ja kilpailujen stewardin. Kriteerinä palkitsemiselle ei ole kilpailumenestys vaan hyvät hevostaidot, käyttäytyminen ja hevosen hyvä kohtelu.

Kilpailuissa palkittiin stewardi Anna-Maria Henttonen sekä ratsastaja, joka nimettiin Turun Ratsastajien ja stewardi Henttosen toimesta. Palkittavaksi valittiin Juliana Lehtonen: ratsastaja käsittelee hevosta hyvin ja asianmukaisesti ja hänellä oli positiivinen ja hymyilevä asenne läpi kilpailupäivän. ❤️

Lämmin kiitos kaikille kilpailuihin osallistuneille ja erityisen iso kiitos meidän toimihenkilöille! Seuraavat kilpailut ovat jo ensi viikon sunnuntaina 29.5. ja silloin kilpailemme esteratsastuksessa. Tervetuloa kilpailemaan, katsomoon kannustamaan ja kisoihin toimihenkilöksi!

📷: Jukka Merkkilä