Onhan meillä sinun oikea sähköpostiosoite? Jos et ole saanut syksyn aikana alueen jäsentiedoitteita tai jäsenkyselyä sähköpostiisi, ota yhteyttä jäsensihteeriin Maija Koskenroutaan osoitteella tr.jasensihteeri(a)gmail.com.

Ensi vuonna Ratsastajainliitto ei lähetä enää muovisia jäsenkortteja vaan seurojen jäsenyys esitetään sähköisessä muodossa SRL:n jäsenhuoneen kautta. Tämän vuoksi kaikilla tulee olla ajan tasalla oleva sähköpostiosoite seuran rekisterissä.

Useammalla jäsenellä ei voi olla samaa sähköpostiosoittetta, vaan kaikilla tulee olla yksilöity osoite. Emme ole vielä saaneet ohjeita siitä, miten tämä ratkaistaan esim. lapsiperheillä, joilla nyt vielä saattaa olla sama sähköpostiosoite pienellä lapsella ja huoltajalla. Tästä informoimme syksyn aikana myöhemmin uudelleen.

Ensi vuonna käyttöön tuleva jäsenhuone ei ole applikaatio vaan kirjautuminen tapahtuu nettiselaimen linkin kautta tietokoneella tai mobiililaitteella.

Kaikkia TR:n jäseniä pyydetään varmistamaan, että käytössä on varmasti oikea ja aktiivisessa käytössä oleva sähköpostiosoite. Mikäli seuratiedote ja jäsenkysely ovat saavuttaneet sinut, on osoite vahvistettuna rekisterissä. Jos olet epävarma osoitteestasi, ota yhteyttä seuran jäsensihteeriin Maija Koskenroutaan osoitteella tr.jasensihteeri(a)gmail.com. Hänelle voit ilmoittaa myös esim. lapsen oman sähköpostiosoitteen mikäli osoite on on tähän asti ollut yhteinen. Tarkoitukseen sopii myös huoltajan toinen käytössä oleva sähköpostiosoite.