Tällä viikolla vietetään SRL seuratoiminnan superviikkoa! Tarkoituksena on nostaa esille seuratoiminnan monipuolisuutta sosiaalisessa mediassa – ota siis TRn Instagram tai Facebook seurantaan! Tiedätkö sinä mitä kaikkea omassa seurassasi tapahtuu?

Turun Ratsastajat – Åbo Ryttare on suomen vanhimpia seuroja kunnioitettavalla 88 vuoden iällään. Seuramme tarjoaa perinteisiä seurapalveluita, kuten järjestää kilpailuita, kouluttaa toimihenkilöitä, tukee aktiivisia jäseniään kilpailuavustuksin ja kannustaa edustamaan seuraa erilaisissa kilpailuissa ja tapahtumissa.

Tämän lisäksi seuralla on kaksi liiketoimintaamuotoa. Seura omistaa Artukaisissa tallikiinteistön joka on vuokrattu talliyrittäjälle. Vuokratuloilla ylläpidetään kiinteistöä ja ratsastusalueita. Lisäksi seura omistaa Artukaisten ratsastuskoulun ja tarjoaa näin viikottain yli sadalle jäsenelleen mahdollisuuden ratsastusharrastukseen.

Minkälaista toimintaa sinä toivoisit meidän järjestävän? Lähtisitkö itse mukaan toteuttamaan sitä? Kaikki ideat ja innokkaat ovat tervetulleita mukaan! Seura on juuri niin aktiivinen kuin jäsenistönsä! 😊