Turun Ratsastajat – Åbo Ryttare r.y. järjestää sunnuntaina 04.09.2022 seuratason kouluratsastauskilpailut! Kilpailut alkavat ensimmäisellä luokalla klo 10.00 ja ovat avoimet yleisölle!

Kilpailuissa ratsastetaan Turun Ratsastajien harraste- ja seuramestaruudesta!

 

 

Kilpailuiden valmistelu alkaa radanrakennuksella 03.09. lauantaina klo 18.00.

Alhaalta löydät sunnuntain kilpailuiden toimihenkilölistan. Ensimmäinen luokka alkaa klo 10.00, mutta toimihenkilöiden olisi hyvä saapua paikalle n. 9.30. Ilmottauduthan saavuttuasi kansliassa, jotta voimme yhdessä kerrata toimihenkilötehtäväsi ja aikataulun.

Päivä päättyy viimeisen suorituksen jälkeen radan ym. purkuun. Toimihenkilölista kellonaikoineen on suuntaa antava ja siihen voi tulla muutoksia vielä kilpailuaamunakin. Kilpailupäivän aikana toimihenkilöille on tarjolla syötävää ja välipalaa. Ilmat ovat jo ajoittain viileät, joten varaathan mukaan myös lämmintä vaatetta. 🙂

Mikäli ilmenee mitä tahansa kysyttävää, kysykää rohkeasti! Parhaiten yhteyden kilpailujärjestäjään saa sähköpostitse TR.kilpailut@gmail.com.

Suuri kiitos jo tässä vaiheessa jokaiselle toimihenkilölle! Ilman teidän kallisarvoista apuanne kilpailut eivät toteutuisi!

 

Su 04.09. toimihenkilölista!