Syksyn kilpailut

Kauden viimeiset ulkokilpailut pidetään sunnuntaina 27.9.2020. Tällöin tiedossa on aluetason estekilpailut, korkeutena 90-115 cm. Lisäksi tarjolla on kaksi seuratason luokkaa korkeuksilla 70 ja 80 cm. Päivän aikana kilpaillaan Suomen Ratsutarvikkeen estealuecupin ja nuorten hevosten cupin finaalit.
Kilpailutoiminta on koronaturvallista ja Turun Ratsastajat ry ottaa vallitsevan tilanteen vaatimat erityistoimet vakavasti. Voit tulla siis turvallisin mielin paikalle!
Näiden kisojen jälkeen siirrymmekin sisäkauteen ja seuratason kilpailuihin seuraavien kilpailujen merkeissä:
  • 25.10 koulukisat
  • 15.11 estekisat
  • 29.11 koulukisat
  • 13.12 harjoituskisat, este ja koulu

Ilmoittaudu toimihenkilöksi

Onnistunut kisapäivä tarvitsee ympärilleen innokkaan joukon toimihenkilöitä eri tehtäviin. Toimiminen kisojen toimihenkilönä on loistava tilaisuus nähdä kilpailun kulkua, jos joskus itse haluaisit aloittaa kilpailemisen tai verestää vanhoja muistoja omista kilpailuajoista.
Voit ilmoittautua toimihenkilöksi Elisalle sähköpostilla osoitteeseen tr.kilpailut@gmail.com. Kerrothan, jos olet käytettävissä vain osan päivää tai jos on jokin tehtävä, mitä et haluaisi tehdä. Ei haittaa, vaikka et olisi koskaan ollut missään kisoissa toimihenkilönä, kaikille löytyy varmasti sopivaa puuhaa ja tehtäviin opastetaan. Ilmoittaudu viimeistään kisapäivää edeltävänä perjantaina.

Tervetuloa kilpailemaan ja toimihenkilöksi!