Team-TR on Artukaisten Ratsastuskoulun valmennusryhmä joka perustettiin alkuvuodesta 2019. Tiimin tarkoituksena on tarjota kilpailemisesta ja valmentautumisesta kiinnostuneille tuntiratsastajille mahdollisuus päästä kehittymään ja kilpailemaan. Tiimi jakautuu A ja B-tiimeihin. A-tiimin tavoitteena ovat 3-5.7.2020 Ypäjällä järjestettävät Ratsastuskouluoppilaiden mestaruuskilpailut. B-tiimin tavoitteena ovat Lounais-Suomen Ratsastuskouluoppilaiden Aluemestaruuskilpailut toukokuussa (kilpailua haettu Artukaisiin 24.5., ei vielä vahvistettu).

 

Tiimiin haetaan tuntiratsastajia, jotka ovat motivoituneita ja sitoutuneita valmennus- ja kilpailutoimintaan.

 

 • A-tiimiin haetaan ratsukoita jotka potentiaalisesti ovat kesällä 2020 valmiita suoriutumaan hyväksytysti esteillä 90cm luokissa 2-tasolla ja koulussa suoriutumaan hyvin 2-tason HeB luokissa.
  • A-tiimin valmentajana toimii ensisijaisesti ulkopuolinen valmentaja.
  • Valmennukset n. 3 viikon välein.
  • 70€ / kerta
  • Mikäli ulkopuolista valmentajaa ei jollakin kerralla ole käytettävissä, voidaan valmennus korvata oman opettajan valmennuksella hintaan 50€ / kerta
 • B-tiimiin haetaan ratsukoita joiden tavoitetaso on esteillä 75-80cm ja kouluratsastuksessa 1-tason HeC-HeB.
  • B-tiimin valmentajana toimii seuran ratsastuksenopettaja.
  • Valmennukset n. 1/kk
  • 50€ / kerta

 

Tiimiin haetaan oheisella hakemuslomakeella. Tiimin valitsee Turun Ratsastajat Ry:n johtokunta kuultuaan seuran ratsastuksenopettajia.

Tiimiläisille suunnitellaan henkilökohtaiset tavoitteet kaudelle. Valittu tiimiläinen sitoutuu osallistumaan tarjottuihin valmennuksiin. Tarkemmat ehdot erillisenä liitteenä. Tiimiläinen sitoutuu myös kilpailutoimintaan sekä kilpailijana että talkoolaisena.

Kehitystä seurataan kauden aikana, ja tarvittaessa tavoitteita muutetaan paremmin ratsukon tasoon sopiviksi. Näinollen myös ratsukon tavoitekilpailu voi muuttua kauden aikana.

Tiimiläinen sitoutuu myös osallistumaan tiimin tavoitekilpailuun eli Ratsastuskouluoppilaiden mestaruuksiin joko alueen tai valtakunnan tasolla mikäli tavoitetaso saavutetaan. Mahdollisen matkan kustannukset sekä ratsastajien, hevosten, että mukaan lähtevän opettajan osalta tulevat kilpailuun lähtevien tiimiläisten maksettaviksi.

Valmennukset laskutetaan jälkikäteen n. 1-2 kk välein. Lisäksi kilpailupäivistä peritään hevosvuokrat hinnaston mukaisesti. Tarkemmat ehdot liitteenä.

 

Hakemukset jätetään ratsastuksenopettajille 4.1.2020 mennessä ja toiminta alkaa sunnuntaina 12.1.2020 aloituspalaverilla. 

 

Mikäli kiinnostuit tiimistä, keskustele ratsastuksenopettajasi kanssa sopivasta hevosesta ja siitä onko teillä ratsukkona potentiaalia ryhmän tavoitteiden täyytämiseen.

 

Valmennusterveisin

Turun Ratsastajat – Åbo Ryttare ry:n Johtokunta

 

Team-TR Hakemuslomake kevät 2020

Team-TR erhdot kevät 2020