Tervetuloa viettämään mukavaa iltaa Turun Ratsastajien pikkujoulujen merkeissä lauantaina 3.12.2022 klo 18 alkaen!

Pikkujoulut vietetään ravintola Tårgetin tunnelmallisessa kellaritilassa (Linnankatu 3a, Turku) ruokailun merkeissä. Pikkujoulujen ohjelmassa on ruokailun lisäksi muistamisia ja vapaata seurustelua.

Pikkujoulujen ruokailu maksaa 46 euroa/49 euroa (sis. alkoholillinen alkujuoma) – tämä sisältää alkumaljan, valitsemasi pääruuan, jälkiruuan sekä ruokajuomaksi veden ja kahvin/teen. Tämän lisäksi jokainen voi halutessaan ostaa paikan päältä mieleisensä juoman.

Pääruoka vaihtoehdot ovat:

Burger menu – Kotimainen härän dry ages, briossia, karamellisoitua sipulia, mozzarellaa, rucolaa, balsamicotomaattia, rosmariiniranskalaiset ja aiolia.

Melanzane & Romesco V menu – Friteerattu munakoisoleike, romescokastiketta, savustettua mantelia ja yrttiohraa.

Jälkiruuaksi:

Cioccolato Bianco & Mirtillo – Valkosuklaamoussea, oliiviöljykakkua, mustikkasorbettia ja marinoituja mustikoita.

Ilmoittaudu tästä.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruokarajoitteet. Jos mikään pääruokavaihtoehto tai jälkiruoka ei sovi ruokavalioosi, olemme sinuun yhteydessä ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittaudu lauantaihin 19.11. mennessä. Ruokailu maksetaan etukäteen. Saat maksutiedot sähköpostitse vahvistuksena ilmoittautumisestasi. Maksun eräpäivä on sunnuntai 20.11. Paikkoja on rajoitetusti – mukaan mahtuu 36 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Tule mukaan viettämään mukava ilta iloisessa seurassa – nähdään pikkujouluissa!