Kesätyö 2021

Oletko turkulainen nuori ja haluaisit tutustua työelämään hevosalalla? Tarjoamme korkeintaan viidelle nuorelle mahdollisuuden tutustua työelämään neljän viikon harjoittelujaksolla Turun Ratsastajien tallissa ja ratsastuskoulussa Artukaisissa. Työjakso kestää noin neljä viikkoa (yhteensä 60 työtuntia).
Työjakso sijoittuu kesäkuun alun ja elokuun alun välille sovittuun ajankohtaan. Työstä maksetaan työehtosopimuksen mukainen harjoittelijan palkka ja niissä hyödynnetään Turun kaupungin kesätyöseteleitä.

Tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle harjoittelujakson ratsastusseurassa, jossa pääset tutustumaan työelämään hevosenhoitoon ja seuran tiloihin liittyvissä tehtävissä . Päivittäiseen työnkuvaasi sisältyy
* puomien kunnostaminen
* ratsastuskouluhevosten varusteiden hoito
* muut hevosten hoitoon liittyvät työt
* sekä muita töitä kuten esimerkiksi puomien maalausta, yhdistyksen tilojen huoltamista (esimerkiksi pienet maalaustyöt)

Odotamme sinulta
Odotamme sinulta huolellisuutta, reipasta työotetta ja iloista asennetta. Lisäksi odotamme, että sinulla on kokemusta erilaisten hevosten ja hevosten varusteiden hoitamisesta (hevosen harjaaminen, varustaminen ja varusteiden hoito).
Aiempi kokemus erilaisten hevosten käsittelystä on välttämätöntä harjoittelun suorittamiseksi.
Harjoittelua tarjoamme turkulaisille nuorille, jotka ovat syntyneet vuosina 2003-2006.

Hakuohjeet
Lähetä vapaamuotoinen työhakemus Matilda Aakulalle osoitteeseen turun.ratsastajat@gmail.com viimeistään sunnuntaina 30.5.
Hakemuksesta luemme mielellämme kuka olet, miksi haet tätä paikkaa ja minkälaista kokemusta sinulla on hevosten hoitamisesta. Lisäksi toivomme, että kerrot mikäli jokin ajankohta kesäkuun alusta elokuun ensimmäiseen viikkoon ei sovi sinulle harjoittelujaksoksi.
Haastattelemme korkeintaan kymmenen hakijaa hakemusten perusteella. Tiedustelut ainoastaan sähköpostitse.

Turun ratsastajat ry on perinteikäs turkulainen ratsastusseura joka pitää ratsastuskoulua Turun Artukaisissa. Tilamme sijaitsevat aivan bussilinjan varrella joten meille on helppo saapua.  Artukaisten ratsastuskoulussa on 13 tuntihevosta, joista kerrallaan ratsastustunnilla työskentelee 5-8. Ratsastuksen opetuksesta vastaavat Heidi Virta ja Emma Honkamaa.
Turun kaupungin kesätyösetelit on tarkoitettu turkulaisille nuorille, jotka ovat syntyneet 2003–2006. Kesätyöseteli on 310 euron arvoinen tuki työnantajalle, joka palkkaa setelin saaneen nuoren kesätöihin. Setelit jaetaan sovittuna olevaa kesätyöpaikkaa vastaan eikä niihin voi tehdä ennakkovarauksia.