Kesätyö 2022

Oletko turkulainen nuori ja haluaisit tutustua työelämään hevosalalla? Tarjoamme korkeintaan viidelle nuorelle mahdollisuuden tutustua työelämään neljän viikon harjoittelujaksolla Turun Ratsastajien tallialueella Artukaisissa. Työjakso kestää kahdesta neljään viikkoon (yhteensä 60 työtuntia).

Työjakso sijoittuu kesäkuun alun ja elokuun alun välille sovittuun ajankohtaan. Työstä maksetaan työehtosopimuksen mukainen harjoittelijan palkka ja niissä hyödynnetään Turun kaupungin kesätyöseteleitä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle harjoittelujakson ratsastusseurassa, jossa pääset tutustumaan työelämään seuran tiloihin ja hevosen hoitoon liittyvissä tehtävissä. Päivittäiseen työnkuvaasi sisältyy

  • tilojen kunnostustöitä kuten esimerkiksi puomien maalausta ja kunnostusta, yhdistyksen tilojen huoltamista (esimerkiksi pienet maalaustyöt) ja talkoiden avustamista
  • ratsastuskouluhevosten varusteiden hoito
  • sekä muut hevosten hoitoon liittyvät työt

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta huolellisuutta, reipasta työotetta ja iloista asennetta. Kokemus hevosten varusteiden hoitamisesta ja hevosten hoitamisesta sekä aiempi kokemus kunnostus- ja maalaustöistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Harjoittelua tarjoamme turkulaisille nuorille, jotka ovat syntyneet vuosina 2004-2007.

Hakuohjeet

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus Sonja Lillhongalle osoitteeseen turun.ratsastajat@gmail.com viimeistään perjantaina 29.4. 

Hakemuksesta luemme mielellämme kuka olet, miksi haet tätä paikkaa ja minkälaista kokemusta sinulla on hevosten hoitamisesta ja esimerkiksi kunnostus- ja maalaustöistä. Lisäksi toivomme, että kerrot mikäli jokin ajankohta kesäkuun alusta elokuun ensimmäiseen viikkoon ei sovi sinulle harjoittelujaksoksi.

Haastattelemme korkeintaan kymmenen hakijaa hakemusten perusteella. Tiedustelut ainoastaan sähköpostitse.

Turun ratsastajat ry on perinteikäs turkulainen ratsastusseura joka pitää ratsastuskoulua Turun Artukaisissa. Tilamme sijaitsevat aivan bussilinjan varrella joten meille on helppo saapua.  Artukaisten ratsastuskoulussa on 13 tuntihevosta, joista kerrallaan ratsastustunnilla työskentelee 5-8. Artukaisissa meillä on tallikiinteistön lisäksi kaksi ratsastusaluetta, maneesi, kantiinina toimiva mökki, tuomaritorni sekä erillinen rakennus, jossa on sosiaalitilat sekä arkistona toimiva takatila.
Turun kaupungin kesätyösetelit on tarkoitettu turkulaisille nuorille, jotka ovat syntyneet 2004–2007. Kesätyöseteli on 310 euron arvoinen tuki työnantajalle, joka palkkaa setelin saaneen nuoren kesätöihin. Setelit jaetaan sovittuna olevaa kesätyöpaikkaa vastaan eikä niihin voi tehdä ennakkovarauksia.