Oletko turkulainen nuori ja haluaisit tutustua työelämään hevosalalla? Tarjoamme korkeintaan viidelle nuorelle mahdollisuuden tutustua työelämään neljän viikon harjoittelujaksolla Turun Ratsastajien ratsastuskoulussa Artukaisissa. Työaika on n. 5 tuntia päivässä ja sijoittuu arkisin klo 15-22 ja lauantaisin 8-15 välille keskimäärin kolmena päivänä viikossa (arkipäivinä ja lauantaina). Työjakso kestää neljä viikkoa (yhteensä 60 työtuntia).

Mahdollisuus työelämän tutustumiseen on toukokuusta elokuun ensimmäiseen viikkoon. Työstä maksetaan työehtosopimuksen mukainen harjoittelijan palkka ja niissä hyödynnetään Turun kaupungin kesätyöseteleitä.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle harjoittelujakson ratsastuskoulussa, jossa pääset tutustumaan työelämään hevosenhoitajan tehtävissä. Päivittäiseen työnkuvaasi sisältyy

  • ratsastuskouluhevosten hoitaminen ja varustaminen tunnille sekä tunnin jälkeen hoitaminen
  • ratsastuskouluhevosten varusteiden hoito
  • muut hevosten hoitoon liittyvät työt
  • sekä muita töitä kuten esimerkiksi puomien maalausta, yhdistyksen tilojen huoltamista (esimerkiksi pienet maalaustyöt)

 

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta huolellisuutta, reipasta työotetta ja iloista asennetta. Lisäksi odotamme, että sinulla on kokemusta erilaisten hevosten hoitamisesta ja varustamisesta (hevosen harjaaminen, varustaminen ja varusteiden hoito).

Aiempi kokemus erilaisten hevosten käsittelystä on välttämätöntä harjoittelun suorittamiseksi. Katsomme eduksi mikäli tunnet jo ennalta ratsastuskoulumme toimintaa, tilojamme ja hevosiamme. Hyvät asiakaspalvelutaidot ja ajan hallinta ovat olennaisia tehtävästä suoriutumiseen. 

Harjoittelua tarjoamme turkulaisille nuorille, jotka ovat syntyneet vuosina 2002-2005.

 

Hakuohjeet

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus Sonja Lillhongalle ja Matilda Aakulalle osoitteeseen turun.ratsastajat@gmail.com viimeistään 17.4.2020.

Hakemuksesta luemme mielellämme kuka olet, miksi haet tätä paikkaa ja minkälaista kokemusta sinulla on hevosten hoitamisesta. Lisäksi toivomme, että kerrot mikäli jokin ajankohta toukokuun alusta elokuun ensimmäiseen viikkoon ei sovi sinulle harjoittelujaksoksi.

Haastattelemme korkeintaan kymmenen hakijaa hakemusten perusteella. Tiedustelut ainoastaan sähköpostitse.

 

Turun ratsastajat ry on perinteikäs turkulainen ratsastusseura joka pitää ratsastuskoulua Turun Artukaisissa. Tilamme sijaitsevat aivan bussilinjan varrella joten meille on helppo saapua.  Artukaisten ratsastuskoulussa on 13 tuntihevosta, joista kerrallaan ratsastustunnilla työskentelee 5-8. Ratsastuksen opetuksesta vastaavat Heidi Virta ja Emma Honkamaa.

Turun kaupungin kesätyösetelit on tarkoitettu turkulaisille nuorille, jotka ovat syntyneet 2002–2005. Kesätyöseteli on 310 euron arvoinen tuki työnantajalle, joka palkkaa setelin saaneen nuoren kesätöihin. Setelit jaetaan sovittuna olevaa kesätyöpaikkaa vastaan eikä niihin voi tehdä ennakkovarauksia. Seteleitä jaossa taas keväällä 2020.