Turun ratsastajat järjestää sunnuntaina 19.12.2021 harjoituskilpailut koulu- ja esteratsastuksessa. Kilpailut pidetään Artukaisten ratsastuskeskuksen maneesissa ja ne järjestetään yhteistyössä Artukaisten ratsastuskoulun valmennustiimin Team TR kanssa.

Harjoituskilpailut ovat avoimet kaikille. Kyseessä ovat matalan kynnyksen kilpailut, jotka ovat tarkoitettu erityisesti aloitteleville kilpailijoille. Turun Ratsastajien jäsenenä saat alennuksen ilmoittautumis ja osallistumismaksuista! Ilmoittautuminen tapahtuu Kipan kautta.

Kouluratsastuksessa ratsastettavat luokat ovat perusmerkin kouluohjelma, C-merkin kouluohjelma, B-merkin kouluohjelma ja A-merkin kouluohjelma. Tuomarina toimii Heidi Sysimetsä. Päivän aikana suoritetaan max. 20 lähtöä kouluratsastuksessa.

Esteratsastuksessa ratsastettavat luokat ovat ristikko, 50cm, 60cm, 70cm, 80cm, 90cm, 100cm ja 110cm. Tuomarina toimii Heidi Virta.

 

Hoi ratsastuskouluoppilas!

Ratsastuskouluoppilas, keskustele opettajasi kanssa osallistumisesta ja ilmoittaudu harjoituskilpailuihin alla olevan linkin kautta!

Ratsastuskouluoppilaiden ilmoittautumiset!


Etusijalla kilpailuihin ilmoittautumisessa ja hevosjaossa ovat aloittelevat kilpailijat, joten nyt on hyvä aika lähteä kokeilemaan oikean kisaradan ratsastamista!

Mahdollistaaksemme mahdollisimman monelle oppilaalle kilpailemaan pääsyn, tehdään hevosjako toiveiden perusteella. Toivo siis vähintään 3 eri hevosta! Ilmoittaudu viimeistään 13.12.2021, jotta ehdimme tehdä hevosjaon hyvissä ajoin ennen kilpailua. Kun hevosjako on tehty, saat lisäohjeet ilmoittautumisesta kilpailujärjestelmään (KIPA)

Ratsastuskouluhevosella harjoituskilpailun osallistumisen hinta on 25€ per rata (sis. ilmoittautumis- ja osallistumismaksun sekä hevosvuokran).