Turun ratsastajien kuukausitiedote on kuukausittainen, kuukauden loppupuolella julkaistava seuratiedote. Seuran kuukausitiedote on informatiivinen, kaikille seuran jäsenille suunnattu tiedote, minkä tarkoituksena on toimia kohdennetusti seuran jäsenten tiedotuskanavana. Seuratiedotteen tarkoitus on tuoda Turun Ratsastajien jäsenille helposti tietoa alueen ja SRL:n tapahtumista.

Artukaisissa ja Turussa tapahtuu

Turun Ratsastajien jäsenenä saat Suomen Ratsutarvikkeesta -10% alennuksen ostoksestasi.

Turun ratsastajat pyrkii järjestämään keväällä kilapiluja, mikäli koronatilanne sen sallii. Helmikuun estekilpailut jouduttiin peruttamaan, mutta maaliskuulle on suunniteltu kouluratsastuskilpailut sunnuntaille 28.03.2021. Kilpailut ovat seuratasolla ja luokkia on tarjolla Helppo C – Helppo A. Seuraamme aktiivisesti koronatilannetta ja ilmoitamme, mikäli kilpailut muuttuvat rataharjoitukseksi tai tapahtuma peruuntuu kokonaan.

Keväälle suunnitellut muut kilpailut:
25.4.2021: Estekilpailut, aluetaso
13.5.2021: Koulukilpailut, aluetaso
16.5.2021: Ratsastuskouluoppilaiden aluemestaruus

Onko sinulla ideoita tai toiveita järjestettävästä ohjelmasta tai tapahtumista? Jaathan ajatuksesi TR.jasenpalvelut@gmail.com tai kotisivujen palautelaatikon kautta.

SRL tapahtuu

Olethan kirjautunut jäsenhuoneeseen? Jäsenhuone otettiin käyttöön alkuvuodesta ja sieltä löydät mm. sähköisen jäsenkorttisi, vuosittaisi aja ajankohtaisia jäsenetuja sekä materiaaleja harrastuksen tueksi. Jäsenhuoneeseen kirjaudutaan osoitteessa oma.ratsastus.fi

SRL:n jäsenedut ja erityisesti muuttunut vakuutussopimus on puhuttanut Ratsastajainliiton ratsastusseurojen jäseniä viimeaikoina. SRL julkaisi 03.02.2021 tiedotteen koskien asiaa.

SRL:n tarjoamasta vakuutuksesta pääset lukemaan tarkemmin tästä.

SRL koulutukset ja tapahtumat

SRL Lounais-Suomen alueen kevätkohtaaminen 17.3.2021 klo 19.00 alkaen.
Illan aiheita: Kari Kallonen tuo SRL:n terveiset, julkaistaan vuoden 2020 aluerankingin parhaat ratsastajat, vuoden 2020 toimintakertomus ja tilinpäätös.
Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, voit osallistua kevtkohtaamiseen tästä linkistä.
Lisätietoja ja tiedustelut: Tarja Järviö, tarja.jarvio@ratsastus.fi

Verkkoluento 10.3.2021 klo 18.00 alkaen: Miten ennaltaehkäistä hevosen rasitusvammat. Hevostietokeskuksen asiantuntija Susanna Kinnunen luennoi hevosten ja erityisesti kilpahevosten rasitusvammojen ehkäisystä. Luento on suunnattu kaikille hevosurheilun lajien harrastajille. Luennon osallistumismaksu on 5 €, ilmoittautuminen 7.3. mennessä.
https://tapahtumat.ratsastus.fi/tapahtumat/verkkoluento-miten-ennaltaehkaista-hevosen-rasitusvammat/

Verkkoluento 4.3.2021 klo 17.30-18.15: Ratsasta omin tavoittein ja onnistu.
Millainen on hyvä tavoite ja miten sen voisi asettaa? Mitkä asiat vaikuttavat tavoitteen saavuttamiseen ja miten onnistumisen kokemus vie kohti tavoitteen toteutumista? Käytännönläheisen koulutuksen harjoitteiden avulla olet jälleen askeleen lähempänä tavoitettasi! Koulutuksen pitää psyykkinen valmentaja Sanna Sassi. Luento on ilmainen. Ilmoittautuminen jäsenhuoneen kautta su 28.2. mennessä, mukaan mahtuu 250 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Kilpailusääntökoulutus 13.3.2021 klo 10.00 alkaen. Husön Ratsastajien järjestämä kilpailusääntökoulutus, missä kerrataan keskeiset koulu- ja estesäännöt sekä käydään läpi vuoden 2021 sääntömuutokset. Koulutus järjestetään Microsoft Teamsissa, kouluttajana toimii kokenut tuomari ja stewardi Pia Myrskog. Koulutuksen kesto 2,5-3 tuntia, hinta 15 € Suomen Ratsastajainliittoon kuuluvien seurojen jäseniltä. Tiedustelut ja ilmoittautumiset viimeistään 5.3.2021 mennessä sähköpostitse: info.husonratsastajat@gmail.com
https://tapahtumat.ratsastus.fi/tapahtumat/saantokoulutus-hura-21/