Turun ratsastajien sääntömääräinen syyskokous pidettiin 28.11. Kokoukseen osallistujat aloittivat kokouksen kahvilla ja pienellä purtavalla, lisäksi mukana oli kuulijoita etäyhteydellä.

Kokouksessa päätettiin pitää jäsenmaksu vuodelle 2022 ennallaan:
🔹Seniorijäsen 67€
🔹Juniorijäsen 55€
🔹Kannatusjäsen 37€
🔹Perhejäsen 42€

Kokouksessa päätettiin myös, ettei johtokunnan jäsenille makseta kokouspalkkioita. Tämä on ollut TRn käytäntö ja johtokunta ehdotti syyskokoukselle käytännön jatkamista.

Kokouksessa esiteltiin ja hyväksyttiin vuoden 2022 toimintasuunnitelma ja budjetti, joista pääkohdat:
🔹Vuoden 22 teema on ”Vastuullisesti yhdessä”
🔹Tavoitteena on tarjota jokaiselle tasa-arvoinen, toisiamme kunnioittava ja innostava yhteisö, jossa vaalitaan eettisesti kestävää hevostoimintaa.
🔹Ensi vuoden aikana toimintamme keskittyy:
-Seurakuvan selkeyttämiseen
-Kilpailutoiminnan, seurapalveluiden ja viestinnän kehittämiseen
-Harjoitus- ja kilpailukaluston päivittämiseen sekä maneesin ratsastuspohjan uusimiseen
-Yhteistyön kehittämiseen alueen yritysten sekä alueen muiden seurojen/tallien kanssa
-Jäsenistön kannustaminen monipuoliseen liikuntaan ja terveellisiin elämäntapoihin

Toimintasuunnitelman muut pääkohdat:
🔹Kilpailutoiminta: Tavoitteena on järjestää 7 esteratsastus- ja 9 kouluratsastuskilpailua ensi vuoden aikana. Kilpailuiden kehittäminen kilpailijat ja yleisö huomioiden.
🔹Artukaisten ratsastuskoulu: Vuonna 2022 otetaan käyttöön Hopoti-tuntivarausjärjestelmä, joka siirtää tuntivaraukset täysin sähköisiksi.
🔹Seuran omistamat kiinteistöt: Vuoden 2022 aikana maneesin ratsastuspohja ja tallin yksityissiiven ikkunat tullaan uusimaan. Vuoden 2022 aikana kiinteistössä tehdään kuntokartoitus ja arvio eri korjauskohteiden prioriteettijärjestyksestä.
🔹Viestintä: Selkeytämme viestintäkanaviamme niin, että viestintä tavoittaisi oikean kohderyhmän. Erityisesti jäsenviestinnän ja asiakasviestinnän rajaa pyritään selventämään.

Kiitos kaikille kokoukseen osallistujille!