Turun Ratsastajien seuravaatetilaus on käynnistynyt!

Seuravaatteet ovat nyt kokeiltavissa Artukaisten ratsastuskeskuksen saunarakennuksessa vähintään 20.6. sunnuntaihin 27.6. asti. Vaatteita ja muita malleja voi käydä sovittamassa myös Griippi OY’n toimipisteellä Vuorikatu 5, olethan vierailustasi yhteydessä yritykseen ensin sähköpostitse griippi@griippi.fi.

Seuravaatevalikoiman löydät täältä!

 

Vaatteita saunalla sovittaessasi huomioithan seuraavat asiat:

  • Koronavarotoimet (riittävät välimatkat, maskin käyttö, käsihygienia, oleskelun minimointi tilassa)
  • Tila toimii myös Artukaisten ratsastuskeskuksen henkilökunnan taukotilana, rauhoitetaan tila silloin!
  • Käsittele tuotteita kunnioittavasti, ne ovat toistaiseksi Griippi OY’n omaisuutta

 

Seuravaatetilaus sulkeutuu 23.6. 27.6. Laskut tilatuista tuotteista toimitetaan sähköpostitse, toisesta muistutuksesta alkaen perimme 5e/muistutus muistutuskuluja. Tuotteet toimitetaan mahdollisimman pian tilausprosessin päätyttyä, ilmoitamme kun tuotteet on noudettavissa saunalta.

Kaikkiin tuotteisiin painatetaan tai brodeerataan selkään Turun Ratsastajat Åbo Ryttare (kuvan kaltaisesti) ja tämä sisältyy tuotteelle ilmoitettuun hintaan. Lisämaksusta 6e on saatavilla nimikointi vasempaan rintapieleen. Kaikkien tuotteiden väri on tummansininen/navy ja teksti on valkoinen.

Seuravaatetilaus toteutetaan Google forms -kyselylomaketta hyödyntäen. Mikäli ilmenee kysymyksiä tilaukseen, tuotteisiin tai muuhun liittyen, ole rohkeasti yhteydessä TR.jasenpalvelut@gmail.com tai vetäise Nooraa hihasta tallilla.

 

SEURAVAATTEITA PÄÄSET TILAAMAAN TÄSTÄ!

tinyurl.com/TRseuravaatteet