Ratsastuskoulu

 

Viikon 6 ahkerin Hani 15 tuntia, seuraavina Pentti ja Jussi 14.

Team-TR aloitti palaverilla ja ensimmäisillä valmennuksilla. Kasassa on innostunut ja motivoitunut ryhmä ratsastajia. Tutustu ryhmään tarkemmin osiossa Team-TR.

 

Kilpailut:

 

Turun Ratsastajien viikonlopun 1-tason kilpailussa osanottajia oli nelisenkymmentä, ja hyviä suorituksia nähtiin paljon. Onneksi oli katto pään päällä, sen verran vettä sateli päivän mittaan. Kilpailurutiinit ovat kehittyneet mukavasti monella ratsastajalla – ja niiitähän tarvitaan, jotta ratsastaja voi täysipainoisesti  keskittyä suoritukseensa.

  • Tuntihevosista mukana olivat Lilja, Wenus, Pentti, Jussi, Hani, Tessa ja Silla. Näistä nollaradan ja ruusukkeen saavuttivat Silla & Matilda K. 60cm, Wenus & Laura L. ja Hani & Iiris J. 70cm, Jussi & Sofia I. ja Hani & Olivia vH 80cm.

KIITOS AHKERILLE TOIMIHENKILÖILLE!

 

Seuraavat Turun ratsastajien 1-tason estekilpailut käydään jo parin viikon kuluttua 3.3.

  • Tuntiratsastaja muista kysyä ajoissa hevosta opettajalta. Ilmoita myös ajoissa jos jostain syystä et pääsekään kilpailuihin, hevosellesi saattaa olla ratsastajia jonossa!

 

Kisamenestystä Hevosopisto Horse Showssa: Turun Ratsastajien Sara Väre debytoi hienosti Hockley Flap Jackillä ottaen 80cm voiton ja 90cm kakkossijan. Ida Salminen ja Chippendale säestivät sijoittumalla 90cm 4. ja 100cm 6. Upeita suorituksia oli ilo seurata, TR onnittelee!

 

Muut TR ajankohtaiset:

 

Kilpailuavustukset haussa vielä 17.2. asti.

 

 

SRL Tiedottaa:

 

Kannattaa muuten kuulua ratsastusseuraan!  Tiesitkö, että jäsenkorttia näyttämällä saat alennusta ST1:n bensa-asemilta. Saat myös jäsenkortin mukana alennuskupongin Horzen nettikauppaan tai myymälään, ja etuja on paljon muitakin. Katso tarkemmin www.ratsastus.fi/jäsenedut.

 

Turun Ratsastajien historiaa:

 

Vuonna 1965 seura joutui  pois Hippoksen raviradan alueelta, kun rakentaminen pääsi siellä kovaan vauhtiin. TR onnistui onneksi hankkimaan Artukaisten kartanon alueelta  tilat ratsastuskeskukselle.  Alue onkin ollut erinomainen ratsastuskeskuksen käytössä.

Alkuaikoina liikenne oli Pahaniemen ympäristössä vielä niin hiljaista, että kävimme usein aika hurjilla maastolenkeillä Pahaniemen ympäri, se oli melkein pelkkää laukkaa!

Tuntikentällä kasvoi ohraa vielä alkuaikoina. Opettajana oli vääpeli Viinamäki, ja kuvassa hän kouluttaa  elokuussa  -66 Venäjältä hankittua orlovilaista Orlaa kyseisellä ohrapellolla. Orla osoittautui  loistavaksi kilparatsuksi ja kiltiksi tuntihevoseksi – vaikka menohaluja sillä riitti ihan tarpeeksi.  Toisessa  kuvassa Staffan Simberg osallistuu Orlalla  estekisaan Artukaisissa 16.10. 1966.