Lue lisää alla olevasta viikkotiedotteesta!

Ratsastuskoulu:

Kevätkaudella ratsastetaan 2.1.2020-8.6.2020

Kevätkauden paikat
Kevätkaudelle on kaksi vapaata tuntipaikkaa, varaa oma paikkasi ottamalla yhteyttä opettajaan. Vapaat vakiotuntipaikat:

 • Torstai klo 18 kouluryhmä HeB 8hlö 1 paikka
 • Perjantai klo 18 yleisryhmä HeB 8hlö 1 paikka

Kymppikorttien myynti on toistaiseksi lopetettu vakiotuntien hyvän täyttöasteen vuoksi. Jo myydyt kymppikortit ovat normaalisti voimassa.

Viikon 9 ahkerat
Essi 12,5 tuntia, Hani, Lenttu, Jussi, Unski ja Nuppu 12 tuntia

Heppojen kuulumisia

 • Essi luimistelee tunnilla muille hevosille, mikäli nämä tulevat lähelle. Muistathan pitää kaikissa tilanteissa hevosten kanssa turvavälin, erityisesti Essin kohdalla.
 • Fanni löysi uuden kodin Sariolan elämystallilta Merimaskusta. Paljon onnellisia vuosia uudessa kodissa! <3
 • Fannin tilalle ollaan etsimässä uutta ratsastuskouluhevosta.
 • Pentin kuntoutus jatkuu yhä käynnissä ja ravissa.

Korvaustunnit
Korvaustunnit varataan nettikalenterin kautta. Kalenteriin päivitetään seuraavan 3 viikon vapaat paikat. Huomioithan että jokaiselle taataan paikka omalla tunnillaan, mutta peruutusten korvaaminen on jokaisen ratsastajan vastuulla.

 

TR ajankohtaiset

Kilpailutuloksia

Alueranking menestyjiä Turun Ratsastajissa!
SRL Lounais-Suomi palkitsi keskiviikkona kevättapaamisessaan 2019 Alueranking menestyjiä. Turun Ratsastajat menestyivät upeasti, kun nuorten esteranking ykkösenä palkittiin Ida Salminen hevosella Chippendale. Esteillä senioreissa palkittiin sijoilla 2. Julia Pitkäranta ja Luna VI sekä 3. Kirsi Lönnmark ratsullaan Lipsum Moet. Paljon onnea ja tsemppiä kauteen 2020!

Estekisat 1.3.2020
Turun Ratsastajien viikonlopun seuratason kilpailussa osanottajia oli kuusikymmentä ja hyviä suorituksia nähtiin paljon. Kiitos kaikille ahkerille toimihenkilöille!

 • Ratsastukoulun tuntihevosista mukana olivat Jussi, Essi, Hani, Unski, Nuppu, Aaro, Lilja, Wenus, Silla ja Retu.
 • Turun Ratsastajista ruusukkeita A.0.0 arvostelulla napsivat  luokassa 55cm Santra Rouvali ja Muumintroll, luokassa 65 cm Jasmi Harju ja Stars in Eyes – Mon Cherg, Enni Rantanen ja Whos Rob Roy ja Santra Rouvali ja Muumintroll.
 • Luokassa 75cm 367.1 (A0/A0) puhtaan radan ruusukkeen Turun Ratsastajista lunastivat Enni Rantanen ja Whos Rob Roy, Olivia Van Heerden ja Merkurijus, Jali Grundström ja Happy Birthday ja Yade Akbulat ja Icarus VDM.
 • Luokassa 85cm 367.4 (A0/A2) sijoitukset nappasivat 1. Elina Koskenrouta ja Wenus sekä 2. Venla Salonen ja Gerda Bauer.
 • Luokassa 90cm 367.1 (A0/A0) puhtaan radan ruusukkeen Turun Ratsastajista lunastivat Laura Lohilahti ja Nouga, Venla Salonen ja Gerda Bauer ja Micaela Weckman ja Zizel sekä luokassa 100cm 367.1 (A0/A0) puhtaan radan ruusukkeen Turun Ratsastajista lunasti Iiris Juvonen ja S’Calimero.

Tulevat kilpailut

Seuraavat kilpalut ovat 29.3., jolloin kilpaileme seuratasolla koulua HeC-HeA-luokissa.

 • Ilmoittaudu kilpailuihin kipassa (https://kipa2.ratsastus.fi) viimeistään 22.3.
 • Jäsenmaksun lisäksi pitää muistaa lunastaa lisenssikaupasta seurakilpailulupa osoitteesta https://ratsastus.lisenssikauppa.fi
 • Tuntiratsastaja, kysy rohkeasti kilpailuista ja hevosta opettajilta!
  • Tuntiratsastajille on otettu käyttöön kalenterivuosittain allekirjoitettavat EHDOT tuntihevosen vuokraamisesta kilpailuihin. Lappuja on tallin ilmoitustaululla ja opettajilla, palauta allekirjoitettu lomake ennen hevosen varaamista.
  • Hevonen varataan opettajalta, ilmoittaudu kipassa ja huolehdi että jäsenmaksu ja kilpailulupa on kunnossa.
 • Talkoisiin tarvitaan apukäsiä esimerkiksi kansliaan, kanttiiniin, radalle ja liputtamaan. Aikaisempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, sinut perehdytetään tehtävään. Talkoolaisille on tarjolla ruokaa. Ilmoittaudu talkoolaiseksi lähettämällä sähköpostiviesti Matildalle osoitteeseen turun.ratsastajat@gmail.com ja tule mukaan viettämään hauska päivä!

Alkukevään muut kilpailut

 • 26.4.2020 Esteratsastus
   • Seurakilpailut 60-110cm

Jäsenmaksu
Muistutamme jäsenmaksun maksamisesta. Vakuutukset eivät ole voimassa, jos jäsenmaksua ei ole maksettu. Viime vuoden vakuutus ei ole voimassa enää maaliskuussa.

Hyvä tallihygienia estää mahdollisen tartunnan leviämisen
Naapuritallissa oli alkuviikosta virustautiepäily, joka osoittautui onneksi vääräksi hälytykseksi. Tautien torjunnassa hyvä tallihygienia on tärkeä muistaa. Mikäli käyt useammalla tallilla, muistathan käyttää eri päällysvaatteita ja jalkineita tai pestä ja desinfioida varusteet tallilta toiselle siirtyessä. Näin estät mahdollisen tartunnan leviämisen tallista toiseen. Pidetään yhdessä hevoset terveinä!

TR oheisliikuntaa
Team-TR pilotin yhteydessä suunniteltiin ratsastajille oheisliikuntaa tukemaan ratsastusta. Monelle kun ratsastus saattaa olla viikon ainoa liikunta. Liikuntatapahtumat ovat matalan kynnyksen toimintaa kuten sulkapalloa, keilausta ja muuta mukavaa.

 • Tapahtumista tiedotetaan erillisessä Whatsapp ryhmässä. Ryhmässä ilmoitetaan tapahtumasta ja kukin voi sitten ilmoittautua mukaan oman kiinnostuksensa ja aikataulujensa mukaan. Isommista tapahtumista tiedotetaan myös viikkotiedotteessa ja ilmoitustaululla.
  • Liity Whatsapp ryhmään kirjoittamalla tämä osoite mobiililaitteesi selaimeen, jolloin ryhmä aukeaa Whatsapissa: bit.ly/TRoheisliikunta

Muistathan jäsenetusi!
Turun Ratsastajien jäsenenä saat:

 • Kaikki SRL jäsenedut kuten vakuutus ja Hippos-lehti
 • Artukaisten ratsastuskoulun kausipaikat
 • Oheisliikuntatoiminnan
 • -10% ostoksistasi Suomen Ratsutarvikkeessa
 • Kilpailuavustukset SRL:n rankingpisteiden perusteella aluetasolta lähtien
 • TR:n järjestämien 3/kansallisen tason kilpailuiden lähtömaksun hyvityksen osallistuessasi kisojen järjestämiseen

Muistathan, että vain täys- ja perhejäsenillä on srl:n Lähi-Tapiolan vakuutusturva. Mikäli ratsastaja kuuluu Turun Ratsastajiin vain kannatusjäsenenä, tulee hänen olla jonkin toisen seuran täysjäsen, jotta vakuutus on voimassa.

 

SRL tiedottaa:

Siirry sinäkin nyt e-laskuun!
HUOM! Kun tilaat laskun nyt, saat sen käyttöösi 2021 laskulle, 2020 lasku tulee vielä aiempaan tapaan!
Näin otat käyttöön Suomen Ratsastajainliitto ry:n kätevän ja turvallisen e-laskun maksaessasi ratsastusseurasi jäsenmaksua:

 1. Kirjaudu verkkopankkiisi ja etsi valikoista kohta ”E-lasku”, ”E-laskusopimukset” tai ”Uusi E-lasku” (tai vastaava) ja klikkaa sitä.
 2. Valitse laskuttajaluettelosta Suomen Ratsastajainliitto ry.
 3. Syötä tunnistetietona viitenumero laskustasi (tai seuraa verkkopankkisi ohjeita).
 4. Saat jatkossa e-laskut suoraan verkkopankkiisi, jossa sinun tarvitsee tarkistaa ja hyväksyä laskua yhdellä klikkauksella.

Vinkki! Halutessasi voit liittää e-laskun automaattiseen maksamiseen, jolloin pankki veloittaa laskun summan automaattisesti laskun eräpäivänä.
Valitsemalla e-laskun säästät seurasi jäsenmaksulaskutuksen kuluja!

 

Anna palautetta viikkotiedotteesta!
Mistä haluaisit kuulla lisää? Mistä olisi hyvä tiedottaa? Kerro meille mielipiteesi ja ideasi!