Ratsastuskoulu

 

Viikon 10 ahkerimmat Hani ja Retu 14 tuntia ja seuraavina Wenus ja Pentti 13 tuntia.

Karina kaatui pahasti tiistain tunnilla. Jalat kantavat taas, mutta syke oli tapahtuneen jälkeen epänormaali. Asiaa selvitetään ja Karina lepäilee tutkimuksia odotellessa. 

Tessan sairasloma jatkuu vielä kävellen.

Ratsastuskoulun palautekysely on avoinna 31.3.2019 asti. Palaute on nimetön ja johtokunta käsittelee palautteet koosteena. Opettajat eivät saa nähtäväkseen yksittäisiä palautteita vaan ainoastaan johtokunnan käsittelemän koosteen palautteista jotta yksittäistä vastaajaa ei pysty vastausten perusteella tunnistamaan.  Hevostoiveet tunneille tulee esittää suoraan omalle opettajalle.

 

Tulevat kilpailut:

 

Turun Ratsastajien kauden 2019 ensimmäiset kouluratsastuskilpailut su 31.3. Luokat HeC-HeA, osallistujamäärä rajattu joten ilmoittaudu ajoissa! Kutsu Kipassa, ilmoittautumiset viimeistään 27.3.

Esteitä hypätään seuraavan kerran taas 28.4. Kevään salliessa tuolloin startataan ulkokausi!

Ratsastuskoululaiset, kysykää rohkeasti hevosta kisoihin opettajilta! Tuntihevoselta kilpailevalta edellytetään varusteiden puhdistamista ennen kilpailuja, sekä toimihenkilönä toimimista. Lisäksi tuntihevosen käytöstä maksetaan vuokra.

Talkoolaisia tarvitaan taas kaikkiin kisapäiviin, mukaan tarvitset säänmukaiset vaatteet ja reipasta mieltä, tehtäviin ohjeistetaan paikanpäällä. Ilmoittaudu mukaan turun.ratsastajat@gmail.com

 

Muut TR ajankohtaiset:

 

Muistathan hankkia kilpailuluvat ajoissa, Kipaan ei pääse kirjautumaan ennenkuin maksu on päivittynyt järjestelmään, tämä voi pahimmillaa viedä jopa 3 päivää!

Turun Ratsastajat järjestää 30.6.2019 3-tasolla Turun Kouluratsastuskilpailut yhteistyössä Turun Seudun Ratsastusurheilijoiden kanssa. Kilpailukutsu on jo julkaistu Kipassa. Kilpailuissa nähdään kouluratsastusta aina helposta A:sta GP tasolle asti. Lisäksi Suomenhevosten Knock-out kilpailu. Tällaista ei ole Turussa nähty moneen vuoteen! Varaa siis päivä kalenteriisi. Tapahtuma ei järjesty itsestään, joten jos voit auttaa edes osan päivää niin ilmoittaudu nettisivujen lomakkeen kautta mukaan rakentamaan mahtavaa kisapäivää!

 

SRL tiedottaa:

 

Kesäsomettajat: SRL hakee vapaaehtoisia 13-19 -vuotiaita kesäsomettajia Suomen Ratsastajainliiton Instagramin päivittäjäksi erilaisilla harrastustaustoilla. Voit olla juuri harrastuksen aloittanut tai jo kokeneempi harrastaja tai kilpailija lajissa kuin lajissa. Päivityksiä voi tehdä yksin, kaverin tai joukkueen kanssa. Toiveenamme on saada päivittäjiä eri lajeista ympäri Suomea. Hae siis rohkeasti mukaan!

Hakuaika päättyy 22.3. ja valituille ilmoitetaan 31.3. mennessä.  Lisätiedot SRL sivuilla.