Ratsastuskoulu:

 

Viikon 14 ahkerin Wenus ja Retu 15 tuntia, seuraavana Pentti 14 tuntia.

 

Tessa on päässyt nyt jo laukkaamaan ja maanantaina se palaa takaisin tunneille. Kuntoutus on edennyt eläinlääkärin ohjestuksen mukaisesti vähitellen rasitusta lisäten. Iso kiito Tessaa kuntouttaneille ratsastajille, mahtavaa että joku ilman korvausta jaksaa antaa näin ison työpanoksen ratsastuskoulun hevosen eteen.

Myös Hempan piikitysten vaatima sairasloma alkaa olla lopuillaan ja pääsiäisen jälkeen eläinlääkäri tarkastaa tilanteen.

Wilda lepäilee vielä, eläinlääkäri tarkastaa jalan vielä uudelleen ennen työlupaa.

 

Mikäli tiedät hyvän mahdollisen kodin Wildalle tai Lissulle, niin vihjaa ihmeessä!

 

 

Tulevat kilpailut:

 

Artukaisten kisakausi jatkuu 28.4. Kentät ovat sulat ja kunnossa, joten ulkokouden starttia odotetaan innolla! Kutsu on Kipassa ja ilmoittautuminen päättyy 24.4.2019.

2-taso startataan superviikonlopulla 25.-26.5. jolloin kisataan ensin lauantaina kouluratsastuksessa ja jatketaan sunnuntaina esteillä!

Ratsastuskoululaiset, kysykää rohkeasti hevosta kisoihin opettajilta! Tuntihevoselta kilpailevalta edellytetään varusteiden puhdistamista ennen kilpailuja, sekä toimihenkilönä toimimista kilpailuissa. Lisäksi tuntihevosen käytöstä maksetaan vuokra.

Talkoolaisia tarvitaan taas kaikkiin kisapäiviin! Porukalla on mukava puuhata, eikä aiempi kokemus kilpailuista ole tarpeellista. Mukaan tarvitset säänmukaiset vaatteet (hanskoja suositellaan) ja reipasta mieltä, tehtäviin ohjeistetaan paikanpäällä. Ilmoittaudu mukaan turun.ratsastajat@gmail.com

 

Muut TR ajankohtaiset:

 

Siivous ja kunnostustalkoot 18-19.5.2019

Tiesitkö että seura omistaa Artukaisten kentät ja rakennukset ja vastaa alueen kunnostuksesta? Jotta kaikki saisimme harrastaa mukavissa puitteissa mahdollisimman edullisesti, tehdään mahdollisimman paljon asioita talkoilla. Tule siis mukaan haravoimaan, maalaamaan aitoja ja tekemään muita kevätkunnostustöitä Artukaisiin 18.-19.5. Seura tarjoaa talkooeväät! Tarkemmat aikataulut tiedotetaan myöhemmin, mutta varaathan päivät jo nyt kalenteriisi! Jokaisesta käsiparista joka ehtii apuun vaikka vain tunniksikin, on paljon apua!

Samaan yhteyteen talkoiden kanssa on suunniteltu myös kilpailusääntökoulutusta jos kouluttajat vain saadaan varmistettua!

 

Turun Ratsastajat järjestää 30.6.2019 3-tasolla Turun Kouluratsastuskilpailut yhteistyössä Turun Seudun Ratsastusurheilijoiden kanssa. Kilpailukutsu on jo julkaistu Kipassa. Kilpailuissa nähdään kouluratsastusta aina helposta A:sta GP tasolle asti. Lisäksi Suomenhevosten Knock-out kilpailu. Tällaista ei ole Turussa nähty moneen vuoteen! Mukaan tarvitaan myös iso joukko reippaita talkoolaisia, talkoissa pääset aitiopaikalle seuraamaan kisoja. Lisäksi talkoolaisille järjestetään kiitospäivä kilpailujen jälkeen. Ilmoittaudu mukaan tekemään kilpailuja täällä!

 

 

SRL tiedottaa:

 

Pääsiäisenä SRL Lounais-Suomen alue on mukana järjestämässä kahta koko perheen kepparitapahtumaa!

  • Pitkäperjantaina 19.4. ollaan mukana Metsämäen raviradan perhepäivässä. Mukana monenlaista ohjelmaa. Liitteissä kutsu jaoston ja L-SR nuorisotiimin järjestämään keppariestekilpailuun. Lisäksi nuorisotiimi järjestää hevosenkenkien koristelua. Raveihin on ilmainen sisäänpääsy. Ohjelma alkaa klo12 ja ravit klo13. Ravintola Metsämäen noutopöytä on auki klo12 alkaen.
  • Someron Seudun Hevosurheilijoiden kanssa järjestetään ma 22.4. klo14-16 kepparien maastoretki Somerolla Häntälän notkoilla. Tutustutaan Häntälän upeisiin notkoihin kepparilla ratsastaen tai upeasta luonnosta kävellen nauttien. Laavulla on  makkaran paistoa, pääsiäismunan etsintää ja maastoesterata tehtävineen.

 

Sydvästra Finlands region ordnar en svenskspråkig regelkurs i hopp och dressyr den 27.4.

Mer information: https://tapahtumat.ratsastus.fi/tapahtumat/regelkurs-tavlingskurs-i-hopp-och-dressyr/