Ratsastuskoulu:

 

Viikon 15 ahkerin Hani 15,5 tuntia, seuraavana Wenus 14,5 tuntia ja Jussi & Lilja 14 tuntia.

 

Tessa on palannut tunneille, mutta ei vielä hyppää.

Hemppa on myös aloitellut taas tuntitöitä. Takapää on ollut loman jäljiltä kovasti jäykkä, mutta päivä päivältä toiminut paremmin.

 

Uudet hevoset Essi ja Fanni ovat saapuneet talliin!

Essi on 6v. n. 155cm korkea latvialaistamma, malliltaan pyöreä, mutta jaloistaan näppärä. Essi saapui kiirastorstaina ja kävi heti tulopäivänään tutustumassa tuntikenttään ja maastolenkkiin. Käytös oli oikein mallikasta eikä mopotkaan hermostuttaneen neitiä!

Fanni on 9v. n. 170cm liettualaistamma. Fanni saapui pitkäperjantaina ja totuttelee paikkoihin. Fanni on rehellinen ja reipas tamma jolla on hyvä asenne työntekoon.

 

Syksyn 2019 tuntihinnat:

Normaaliryhmä 8hlö 30€

Tehoryhmä 5hlö 37€

Intensiiviryhmä 1,5h 6hlö 45€

 

Syksyn tuntikalenteria suunnitellaan. Palautteen perusteella suunnitelmana olisi muuttaa lauantain 12-13 8 hlö kouluryhmä 5 hlö koulu-tehoryhmäksi ja mahdollisesti torstain 20-21 8hlö kouluryhmä 6hlö 1,5h koulu-intensiiviryhmäksi. Mikäli olisit kiinnostunut näistä uusista ryhmistä, ilmoita kiinnostuksesi alla olevan linkin kautta jotta tiedämme onko näille kysyntää. Kysely ei ole sitova paikanvaraus. https://forms.gle/FTndeAw4AoEPtYKC9

 

 

Tulevat kilpailut:

 

Artukaisten kisakausi jatkuu 28.4. Kentät ovat sulat ja kunnossa, joten ulkokouden starttia odotetaan innolla! Kutsu on Kipassa ja ilmoittautuminen päättyy 24.4.2019.

2-taso startataan superviikonlopulla 25.-26.5. jolloin kisataan ensin lauantaina kouluratsastuksessa ja jatketaan sunnuntaina esteillä!

Ratsastuskoululaiset, kysykää rohkeasti hevosta kisoihin opettajilta! Tuntihevoselta kilpailevalta edellytetään varusteiden puhdistamista ennen kilpailuja, sekä toimihenkilönä toimimista kilpailuissa. Lisäksi tuntihevosen käytöstä maksetaan vuokra.

Talkoolaisia tarvitaan taas kaikkiin kisapäiviin! Porukalla on mukava puuhata, eikä aiempi kokemus kilpailuista ole tarpeellista. Mukaan tarvitset säänmukaiset vaatteet (hanskoja suositellaan) ja reipasta mieltä, tehtäviin ohjeistetaan paikanpäällä. Ilmoittaudu mukaan turun.ratsastajat@gmail.com

 

Muut TR ajankohtaiset:

 

Siivous ja kunnostustalkoot 18-19.5.2019

Tiesitkö että seura omistaa ratsastuskoulun lisäksi Artukaisten kentät ja rakennukset ja vastaa alueen kunnostuksesta? Jotta kaikki saisimme harrastaa mukavissa puitteissa mahdollisimman edullisesti, tehdään mahdollisimman paljon asioita talkoilla. Tule siis mukaan haravoimaan, maalaamaan aitoja ja tekemään muita kevätkunnostustöitä Artukaisiin 18.-19.5. Seura tarjoaa talkooeväät! Tarkemmat aikataulut tiedotetaan myöhemmin, mutta varaathan päivät jo nyt kalenteriisi! Jokaisesta käsiparista joka ehtii apuun vaikka vain tunniksikin, on paljon apua!

 

Turun Ratsastajat järjestää 30.6.2019 3-tasolla Turun Kouluratsastuskilpailut yhteistyössä Turun Seudun Ratsastusurheilijoiden kanssa. Kilpailukutsu on jo julkaistu Kipassa. Kilpailuissa nähdään kouluratsastusta aina helposta A:sta GP tasolle asti. Lisäksi Suomenhevosten Knock-out kilpailu. Tällaista ei ole Turussa nähty moneen vuoteen! Mukaan tarvitaan myös iso joukko reippaita talkoolaisia, talkoissa pääset aitiopaikalle seuraamaan kisoja. Lisäksi talkoolaisille järjestetään kiitospäivä kilpailujen jälkeen. Ilmoittaudu mukaan tekemään kilpailuja täällä!

 

 

SRL tiedottaa:

SRL toiminnananjohtaja Pekka Törmälä jättää tehtävänsä. Taustalla vaikuttaa liiton kevätkokouksen päätös olla myöntämättä vastuuvapautta vuoden 2018 SRL hallitukselle.

Sydvästra Finlands region ordnar en svenskspråkig regelkurs i hopp och dressyr den 27.4.

Mer information: https://tapahtumat.ratsastus.fi/tapahtumat/regelkurs-tavlingskurs-i-hopp-och-dressyr/