Ratsastuskoulu:

 

Viikon 15 ahkerin Hani 14,5 tuntia, seuraavina Pentti, Jussi ja Retu 14 tuntia. Lukumäärä sisältää kaikki pienryhmätunnit ja valmennukset.

 

Hemppa ja Tessa ovat päässeet mukavasti takaisin tunneille.

 

Essi ja Fanni ovat ottaneet paikkansa tuntihevoslaumassa ja osoittautuneet tunneilla oikein mukaviksi kavereiksi. Molempien kuntoa kohotetaan työmäärää asteittain lisäten, jotta into työhön säilyisi ja jumeilta vältyttäisiin.

 

Kevätkauden tunteja saa korvata 20.6 asti!

Muista korvata tuntisi ajoissa. Mikäli korvaat tehotunnin tavallisessa ryhmässä, ei 5€ hintaeroa hyvitetä. Normaaliryhmän korvaaminen teho- tai intensiivitunnilla on mahdollista, tällöin teho/intensiivilisä laskutetaan kauden päätteeksi.

 

Kesän 2019 ohjelma on julkaistu!

Lue erillinen Tiedote ohjelmasta. Tarjolla kesätunteja ja erilaisia kursseja.

 

Syksyn 2019 tuntihinnat:

Normaaliryhmä 8hlö 30€

Tehoryhmä 5hlö 37€

Intensiiviryhmä 1,5h 6hlö 45€

 

Syksyn tuntikalenteria suunnitellaan. Palautteen perusteella suunnitelmana olisi muuttaa lauantain 12-13 8 hlö kouluryhmä 5 hlö koulu-tehoryhmäksi ja mahdollisesti torstain 20-21 8hlö kouluryhmä 6hlö 1,5h koulu-intensiiviryhmäksi. Mikäli olisit kiinnostunut näistä uusista ryhmistä, ilmoita kiinnostuksesi alla olevan linkin kautta jotta tiedämme onko näille kysyntää. Kysely ei ole sitova paikanvaraus. https://forms.gle/FTndeAw4AoEPtYKC9

 

 

Tulevat kilpailut:

 

Artukaisten kisakausi jatkuu 28.4. kauden ensimmäisillä ulkokisoilla, tervetuloa yleisöön ja kilpailemaan!

2-taso startataan superviikonlopulla 25.-26.5. jolloin kisataan ensin lauantaina kouluratsastuksessa ja jatketaan sunnuntaina esteillä! Kutsut Kipassa.

Talkoolaisia tarvitaan taas kaikkiin kisapäiviin! Porukalla on mukava puuhata, eikä aiempi kokemus kilpailuista ole tarpeellista. Mukaan tarvitset säänmukaiset vaatteet (hanskoja suositellaan) ja reipasta mieltä, tehtäviin ohjeistetaan paikanpäällä. Ilmoittaudu mukaan turun.ratsastajat@gmail.com

 

Muut TR ajankohtaiset:

 

Siivous ja kunnostustalkoot 18-19.5.2019

Tiesitkö että seura omistaa ratsastuskoulun lisäksi Artukaisten kentät ja rakennukset ja vastaa alueen kunnostuksesta? Jotta kaikki saisimme harrastaa mukavissa puitteissa mahdollisimman edullisesti, tehdään mahdollisimman paljon asioita talkoilla. Tule siis mukaan haravoimaan, maalaamaan aitoja ja tekemään muita kevätkunnostustöitä Artukaisiin 18.-19.5. Seura tarjoaa talkooeväät! Tarkemmat aikataulut tiedotetaan myöhemmin, mutta varaathan päivät jo nyt kalenteriisi! Jokaisesta käsiparista joka ehtii apuun vaikka vain tunniksikin, on paljon apua!

 

Turun Ratsastajat järjestää 30.6.2019 3-tasolla Turun Kouluratsastuskilpailut yhteistyössä Turun Seudun Ratsastusurheilijoiden kanssa. Kilpailukutsu on jo julkaistu Kipassa. Kilpailuissa nähdään kouluratsastusta aina helposta A:sta GP tasolle asti. Lisäksi Suomenhevosten Knock-out kilpailu. Tällaista ei ole Turussa nähty moneen vuoteen! Mukaan tarvitaan myös iso joukko reippaita talkoolaisia, talkoissa pääset aitiopaikalle seuraamaan kisoja. Lisäksi talkoolaisille järjestetään kiitospäivä kilpailujen jälkeen. Ilmoittaudu mukaan tekemään kilpailuja täällä!

 

 

SRL tiedottaa:

 

SRL varapuheenjohtaja Thomas Stenius jätti tällä viikolla hallitukselle eronpyynnön sekä hallituksen jäsenyydestä että muista luottamustehtävistään.

 

 

SRL kerää tietoa seuratoiminnasta:

#SRLseuratoiminta #srlyhdessä #SRL100 #paikkakunta

Haluamme kuulla juuri Sinun ajatuksiasi ja näkemyksiäsi siitä, miten ratsastusseuraan kuuluminen ja siellä toimiminen vaikuttaa Sinun ja läheistesi elämään. Voit kertoa tarinaasi sanoin, kuvin, videoklipein tai vaikka piirroksin – tee se omalla tavallasi, tyyli on vapaa. Voit laittaa #tarinasi somen eri kanaviin tai lähettää sen sähköpostitse/postitse seura- ja tallipalveluiden johtoryhmälle tai liiton toimistolle. Voimme yhdessä jakaa tarinoita sitten eteenpäin.

Tavoitteena tehdä toiminta näkyväksi! -#yhdessä  

Haluamme tehdä lajimme parissa toteutettavaa arvokasta vapaaehtoistyötä näkyväksi monin eri tavoin. Näkyväksi tekemiseen tarvitsemme Sinua. Keräämme kokemuksia, ajatuksia, kuvia ja videoita lajimme mahdollisuuksista, jotta voimme antaa lajin harrastajille ja myös lajia tuntemattomille näkymän lajiimme, sen monimuotoisuuteen ja yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen. Samalla inspiroiden toisiamme. Vastaa kyselyyn TÄÄLLÄ

Ole osa isoa kokonaisuutta

Seuratoiminta on iso osa lajimme perustaa ja sitä tehdään yhdessä. Siksi lähdemme siitä liikkeelle. Kerro huhtikuussa, miten seuratoiminta näyttäytyy Sinulle. Jokaisella on omannäköinen tarina kerrottavana. Liitto käyttää materiaalia urheilu- ja harrastetoiminnan kehittämiseen, hevosalan edunvalvontaan ja markkinointiin sekä muuhun kilpaurheilun ja harrastetoiminnan kehittämiseen. Konseptin on kehittänyt seura- ja tallipalveluiden johtoryhmä, joka myös koordinoi koko prosessia.