Ratsastuskoulu:

 

Viikon 18 ahkerin Pentti 16,5 tuntia, seuraavana Lilja 15. Lukumäärä sisältää kaikki pienryhmätunnit ja valmennukset. Viikko oli rokotusten vuoksi haasteellinen mikä näkyy tuntimäärissä.

 

Hemppa ja Silla jatkavat vielä sairauslomiaan.

Jussin kaviosta löytyi alkava paise ja sitä hoidetaan yhdessä kengittäjän kanssa.

 

Lauantain 25.5. tuntien suhteen on kilpailujen vuoksi erityisjärjestelyjä ja osa ryhmistä siirtyy kesäkuulle. Emma tiedottaa oppilaita asiasta.

 

Kevätkauden tunteja saa korvata 20.6 asti!

Muista korvata tuntisi ajoissa. Mikäli korvaat tehotunnin tavallisessa ryhmässä, ei 5€ hintaeroa hyvitetä. Normaaliryhmän korvaaminen teho- tai intensiivitunnilla on mahdollista, tällöin teho/intensiivilisä laskutetaan kauden päätteeksi.

 

Kesäkursseille on tullut jo paljon varauksia, mutta osalle kursseista on vielä paikkoja. Tunneilla on hyvin tilaa, varaa omasi tuntikalenterin kautta.

 

Kilpailutuloksia:

 

Turun Ratsastajia edustavat Elmo Jankari ja Soraya sijoittuivat pitkässä 4 tähden kisassa 7/33. Hieno kauden avaus sijoituksella! Pidetään peukut pystyssä että hevoset pysyvät tällä kaudella kunnossa!

 

Tulevat kilpailut:

 

2-taso startataan superviikonlopulla 25.-26.5. jolloin kisataan ensin lauantaina kouluratsastuksessa ja jatketaan sunnuntaina esteillä! Kutsut Kipassa.

Talkoolaisia tarvitaan erityisen paljon toukokuussa kun kilpailut kestävät 2 päivää! Porukalla on mukava puuhata, eikä aiempi kokemus kilpailuista ole tarpeellista. Mukaan tarvitset säänmukaiset vaatteet (hanskoja suositellaan) ja reipasta mieltä, tehtäviin ohjeistetaan paikanpäällä. Ilmoittaudu mukaan turun.ratsastajat@gmail.com

 

Muut TR ajankohtaiset:

 

Kilpailusääntökoulutus 18.5.2019

Pidämme siivoustalkoiden yhteydessä kilpailusääntökoulutuksen seuran kilpaileville ratsukoille. Muistattehan, että seura edellyttää säännöllistä sääntökoulutusta edustusratsukoiltaan. Kilpailijan tulee tuntea sekä oikeutensa että velvollisuutensa, jotta kilpailuissa ei tulisi väärinkäsityksiä tai turhia virheitä!

 

Siivous ja kunnostustalkoot 18-19.5.2019

Tiesitkö että seura omistaa ratsastuskoulun lisäksi Artukaisten kentät ja rakennukset ja vastaa alueen kunnostuksesta? Jotta kaikki saisimme harrastaa mukavissa puitteissa mahdollisimman edullisesti, tehdään mahdollisimman paljon asioita talkoilla. Tule siis mukaan haravoimaan, maalaamaan aitoja ja tekemään muita kevätkunnostustöitä Artukaisiin 18.-19.5. Seura tarjoaa talkooeväät! Aloitamme klo 10 ja puuhasteltavaa riittää ainakin lauantaina iltaan asti. Jokaisesta käsiparista joka ehtii apuun vaikka vain tunniksikin, on paljon apua!

 

Turun Kouluratsastuskilpailut

Turun Ratsastajat järjestää 30.6.2019 3-tasolla Turun Kouluratsastuskilpailut yhteistyössä Turun Seudun Ratsastusurheilijoiden kanssa. Kilpailukutsu on jo julkaistu Kipassa. Kilpailuissa nähdään kouluratsastusta aina helposta A:sta GP tasolle asti. Lisäksi Suomenhevosten Knock-out kilpailu. Tällaista ei ole Turussa nähty moneen vuoteen! Mukaan tarvitaan myös iso joukko reippaita talkoolaisia, talkoissa pääset aitiopaikalle seuraamaan kisoja. Lisäksi talkoolaisille järjestetään kiitospäivä kilpailujen jälkeen. Ilmoittaudu mukaan tekemään kilpailuja täällä!

 

 

SRL tiedottaa:

 

SRL Lounais-Suomi, Wiurilan Hevosurheilijat ry ja Vetcare Oy järjestävät Janne Berghin kouluratsastusklinikat Wiurilassa su 19.5. Lisätiedot: https://tapahtumat.ratsastus.fi/tapahtumat/janne-berghin-kouluratsastusklinikka/

 

SRL Lounais-Suomen alue, Loimaan Ratsastajat ja Punkin talli järjestävät Loimaalla 25.-26.5. Kenttäratsastus tutuksi -viikonlopun. Lauantain ohjelmassa on luennot ja valmennusta, sunnuntaina pidetään maastoesteratsastuksen kilpailuharjoitus. Päivän vetävät Aki Karhapää, Tuija Rosenqvist, Mira Mahosenaho ja Riika Räisänen.

Ohjelma sopii hyvin lajista kiinnostuneille, niille jotka haluavat päästä kokeilemaan maastoesteitä matalalla kynnyksellä sekä kilpailemisesta lisätietoa kaipaaville.

https://tapahtumat.ratsastus.fi/tapahtumat/kenttaratsastus-tutuksi/

http://www.punkintila.fi/index.php/ajankohtaista/285-kenttaeratsastus-tutuksi-25-26-5

 

SRL kerää tietoa seuratoiminnasta:

#SRLseuratoiminta #srlyhdessä #SRL100 #paikkakunta

Haluamme kuulla juuri Sinun ajatuksiasi ja näkemyksiäsi siitä, miten ratsastusseuraan kuuluminen ja siellä toimiminen vaikuttaa Sinun ja läheistesi elämään. Voit kertoa tarinaasi sanoin, kuvin, videoklipein tai vaikka piirroksin – tee se omalla tavallasi, tyyli on vapaa. Voit laittaa #tarinasi somen eri kanaviin tai lähettää sen sähköpostitse/postitse seura- ja tallipalveluiden johtoryhmälle tai liiton toimistolle. Voimme yhdessä jakaa tarinoita sitten eteenpäin.

Tavoitteena tehdä toiminta näkyväksi! -#yhdessä  

Haluamme tehdä lajimme parissa toteutettavaa arvokasta vapaaehtoistyötä näkyväksi monin eri tavoin. Näkyväksi tekemiseen tarvitsemme Sinua. Keräämme kokemuksia, ajatuksia, kuvia ja videoita lajimme mahdollisuuksista, jotta voimme antaa lajin harrastajille ja myös lajia tuntemattomille näkymän lajiimme, sen monimuotoisuuteen ja yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen. Samalla inspiroiden toisiamme. Vastaa kyselyyn TÄÄLLÄ

Ole osa isoa kokonaisuutta

Seuratoiminta on iso osa lajimme perustaa ja sitä tehdään yhdessä. Siksi lähdemme siitä liikkeelle. Kerro huhtikuussa, miten seuratoiminta näyttäytyy Sinulle. Jokaisella on omannäköinen tarina kerrottavana. Liitto käyttää materiaalia urheilu- ja harrastetoiminnan kehittämiseen, hevosalan edunvalvontaan ja markkinointiin sekä muuhun kilpaurheilun ja harrastetoiminnan kehittämiseen. Konseptin on kehittänyt seura- ja tallipalveluiden johtoryhmä, joka myös koordinoi koko prosessia.