Ratsastuskoulu:

 

Viikon 19 ahkerimmat Pentti ja Lilja 15 tuntia, seuraavina Hani ja Retu 14. Lukumäärä sisältää kaikki pienryhmätunnit ja valmennukset.

 

Hemppa ja Silla jatkavat vielä sairauslomiaan.

 

Lauantain 25.5. tuntien suhteen on kilpailujen vuoksi erityisjärjestelyjä ja osa ryhmistä siirtyy kesäkuulle. Emma tiedottaa oppilaita asiasta.

 

Kevätkauden tunteja saa korvata 20.6 asti!

Muista korvata tuntisi ajoissa. Mikäli korvaat tehotunnin tavallisessa ryhmässä, ei 5€ hintaeroa hyvitetä. Normaaliryhmän korvaaminen teho- tai intensiivitunnilla on mahdollista, tällöin teho/intensiivilisä laskutetaan kauden päätteeksi.

 

Kesäkursseille on tullut jo paljon varauksia, mutta osalle kursseista on vielä paikkoja. Tunneilla on hyvin tilaa, varaa omasi tuntikalenterin kautta.

Kesätunneilla on tilaa mikäli tunti näkyy vielä kalenterissa. Tunnit poistetaan näkyvista sitä mukaa kun ne täyttyvät.

 

Ilmoita opettajalle 31.5. mennessä jatkatko nykyisessä ryhmässäsi syyskaudella 2019!

Muutoksina syksylle to 20-21 kouluryhmä muuttuu koulu-intensiiviksi ja la 12-13 kouluryhmä teho-kouluryhmäksi. Muutoin tuntikalenteri säilyy ennallaan.

 

Kilpailutuloksia:

 

Kirsi Lönnmark ja Full Of Life nappasivat tuplanollalla kakkossijan SRC:n 2-tason 115cm luokassa 11.5.

Karoliina Lehto ja Oleron tekivät samoin tuplanollan Kotimäen Ratsastajien 1-tason kilpailuissa 80cm luokassa ajan riittäessä kakkossijaan.

 

Tulevat kilpailut:

 

2-taso startataan superviikonlopulla 25.-26.5. jolloin kisataan ensin lauantaina kouluratsastuksessa ja jatketaan sunnuntaina esteillä! Kutsut Kipassa.

 

Talkoolaisia tarvitaan erityisen paljon toukokuussa kun kilpailut kestävät 2 päivää! Porukalla on mukava puuhata, eikä aiempi kokemus kilpailuista ole tarpeellista. Mukaan tarvitset säänmukaiset vaatteet (hanskoja suositellaan) ja reipasta mieltä, tehtäviin ohjeistetaan paikanpäällä. Ilmoittaudu mukaan turun.ratsastajat@gmail.com

 

Turun Kouluratsastuskilpailut

Turun Ratsastajat järjestää 30.6.2019 3-tasolla Turun Kouluratsastuskilpailut yhteistyössä Turun Seudun Ratsastusurheilijoiden kanssa. Kilpailukutsu on jo julkaistu Kipassa. Kilpailuissa nähdään kouluratsastusta aina helposta A:sta GP tasolle asti. Lisäksi Suomenhevosten Knock-out kilpailu. Tällaista ei ole Turussa nähty moneen vuoteen! Mukaan tarvitaan myös iso joukko reippaita talkoolaisia, talkoissa pääset aitiopaikalle seuraamaan kisoja. Lisäksi talkoolaisille järjestetään kiitospäivä kilpailujen jälkeen. Ilmoittaudu mukaan tekemään kilpailuja täällä!

 

Muut TR ajankohtaiset:

 

Seuratuote tilattavissa 26.5. asti Artukaisten saunalla!

Tilaa itsellesi takki, paita tai pipo Turun ratsastajat – brodeerauksella! Tuotteita on useampaa mallia, sovituskappaleet naisten S ja L sekä miesten L löytyvät saunalta. Saunarakennuksen pöydällä on lista tuotteista hintoineen, sekä sitova tilauslista. Mikäli et käy Artukaisissa, mutta haluaisit tilata tuotteita, laita viestiä turun.ratsastajat@gmail.com niin saat tarkemmat tiedot tuotteista ja voit tilata etänä.

 

Johtokunnan palautelaatikko lisätty nettisivuille!

Löydät palautteen sekä ratsastuskoulun että seuran alta nettisivujen päävalikosta. Johtokunta käsittelee kaikki saamansa palautteet, ja vastaa niihin halutessasi. Voit jättää palautteesi myös nimettömänä.

Kilpailusääntökoulutus 18.5.2019

Pidämme siivoustalkoiden yhteydessä kilpailusääntökoulutuksen seuran kilpaileville ratsukoille. Muistattehan, että seura edellyttää säännöllistä sääntökoulutusta edustusratsukoiltaan. Kilpailijan tulee tuntea sekä oikeutensa että velvollisuutensa, jotta kilpailuissa ei tulisi väärinkäsityksiä tai turhia virheitä!

 

Siivous ja kunnostustalkoot 18-19.5.2019

Tiesitkö että seura omistaa ratsastuskoulun lisäksi Artukaisten kentät ja rakennukset ja vastaa alueen kunnostuksesta? Jotta kaikki saisimme harrastaa mukavissa puitteissa mahdollisimman edullisesti, tehdään mahdollisimman paljon asioita talkoilla. Tule siis mukaan haravoimaan, maalaamaan aitoja ja tekemään muita kevätkunnostustöitä Artukaisiin 18.-19.5. Seura tarjoaa talkooeväät! Aloitamme klo 10 ja puuhasteltavaa riittää ainakin lauantaina iltaan asti. Jokaisesta käsiparista joka ehtii apuun vaikka vain tunniksikin, on paljon apua!

 

 

SRL tiedottaa:

 

SRL Lounais-Suomi, Wiurilan Hevosurheilijat ry ja Vetcare Oy järjestävät Janne Berghin kouluratsastusklinikat Wiurilassa su 19.5. Lisätiedot: https://tapahtumat.ratsastus.fi/tapahtumat/janne-berghin-kouluratsastusklinikka/

 

SRL Lounais-Suomen alue, Loimaan Ratsastajat ja Punkin talli järjestävät Loimaalla 25.-26.5. Kenttäratsastus tutuksi -viikonlopun. Lauantain ohjelmassa on luennot ja valmennusta, sunnuntaina pidetään maastoesteratsastuksen kilpailuharjoitus. Päivän vetävät Aki Karhapää, Tuija Rosenqvist, Mira Mahosenaho ja Riika Räisänen.

Ohjelma sopii hyvin lajista kiinnostuneille, niille jotka haluavat päästä kokeilemaan maastoesteitä matalalla kynnyksellä sekä kilpailemisesta lisätietoa kaipaaville.

https://tapahtumat.ratsastus.fi/tapahtumat/kenttaratsastus-tutuksi/

http://www.punkintila.fi/index.php/ajankohtaista/285-kenttaeratsastus-tutuksi-25-26-5