Ratsastuskoulu:

 

Viikon 20 ahkerimmat Pentti ja Retu 14,5 tuntia, seuraavina Lilja 13,5 ja Lenttu 12,5. Lukumäärä sisältää kaikki pienryhmätunnit ja valmennukset.

 

Hemppa on palailemassa töihin. Sairasloman jälkeen liikkuminen on kankeaa, minkä vuoksi liikkeelle lähdetään rauhassa.

Silla jatkaa vielä sairaslomaansa, jalan kontrolli on tulossa.

 

Tuntilistat saapuvat talliin pääsääntöisesti puoli tuntia ennen tuntien alkua. Tällä rauhoitetaan hevosten päiväheinät, karsinaan ei tarvitse mennä aiemmin kuin puoli tuntia ennen ratsastustunnin alkua.

 

Nyt hikikaudella muista jättää märkä satulahuopa roikkumaan satulatelineen etupuolelle, märkä huopa satulan alla pilaa satulan nahan. Pesethän hien pois myös hevosesta, kuolaintenpesupaikalla on ämpäreitä ja sieniä, ja mikäli hevonen ei mene enää tunnille, voi sen viedä myös pesukarsinaan suihkuun. Mikäli pesuämpärin vedestä tulee kovin likaista, kaadathan sen ulos jottei lavuaari tukkeudu.

 

Lauantain 25.5. tuntien suhteen on kilpailujen vuoksi erityisjärjestelyjä ja osa ryhmistä siirtyy kesäkuulle. Emma tiedottaa oppilaita asiasta.

 

Kevätkauden tunteja saa korvata 20.6 asti!

Muista korvata tuntisi ajoissa. Mikäli korvaat tehotunnin tavallisessa ryhmässä, ei 5€ hintaeroa hyvitetä. Normaaliryhmän korvaaminen teho- tai intensiivitunnilla on mahdollista, tällöin teho/intensiivilisä laskutetaan kauden päätteeksi.

 

Kesäkursseille on tullut jo paljon varauksia. Varaajien tason vuoksi alkeisestekurssi muuttui enemmän HeC-HeB estekurssiksi, varsinainen estekurssi taas on jo 80cm hyppääville.

Kesätunneilla on hyvin tilaa, varaa omasi tuntikalenterin kautta. Tunneilla on tilaa mikäli tunti näkyy vielä kalenterissa. Tunnit poistetaan näkyvista sitä mukaa kun ne täyttyvät.

 

Ilmoita opettajalle 31.5. mennessä jatkatko nykyisessä ryhmässäsi syyskaudella 2019!

Muutoksina syksylle to 20-21 kouluryhmä muuttuu koulu-intensiiviksi ja la 12-13 kouluryhmä teho-kouluryhmäksi. Muutoin tuntikalenteri säilyy ennallaan.

 

Kevään asiakaspalautteen kooste on lisätty ratsastuskoulun alle ”Palaute” osioon. Palautetta saatiin paljon, kiitos kaikille vastanneille! Johtokunta on käsitellyt palautteen kokouksessaan ja sen koostetta on käyty läpi opettajien kanssa. Osan palautteessa esille nousseista asioista työstäminen on jo ehditty aloittaa, ja työ ratsastuskoulun kehittämiseksi jatkuu. Palautetta tullaan jatkossa keräämään aiempaa säännöllisemmin, ja avoin palautelaatikko onkin jo saatu nettisivuille.

 

Kilpailutuloksia:

 

Kirsi Lönnmark ja Lipsum Moët sijoittuivat nollaradalla neljänneksi Salossa 3-tason 115cm luokassa 18.5.

 

Tulevat kilpailut:

 

2-taso startataan Artukaisissa superviikonlopulla 25.-26.5. jolloin kisataan ensin lauantaina kouluratsastuksessa ja jatketaan sunnuntaina esteillä! Tervetuloa yleisöön ja kisaamaan, sekä tietysti toimihenkilöksi!

 

Talkoolaisia tarvitaan erityisen paljon toukokuussa kun kilpailut kestävät 2 päivää! Porukalla on mukava puuhata, eikä aiempi kokemus kilpailuista ole tarpeellista. Mukaan tarvitset säänmukaiset vaatteet (hanskoja suositellaan) ja reipasta mieltä, tehtäviin ohjeistetaan paikanpäällä. Ilmoittaudu mukaan turun.ratsastajat@gmail.com

Koulukilpailuissa lauantaina on tarvetta erityisesti SIHTEEREILLE, LÄHETILLE ja TULOSTALLENNUKSEEN.

Sunnuntain estekisoissa kaivataan LIPUTTAJIA, VERRYTTELYVAHTIA ja RATAHENKILÖKUNTAA.

 

Turun Kouluratsastuskilpailut

Turun Ratsastajat järjestää 30.6.2019 3-tasolla Turun Kouluratsastuskilpailut yhteistyössä Turun Seudun Ratsastusurheilijoiden kanssa. Kilpailukutsu on jo julkaistu Kipassa. Kilpailuissa nähdään kouluratsastusta aina helposta A:sta GP tasolle asti. Lisäksi Suomenhevosten Knock-out kilpailu. Tällaista ei ole Turussa nähty moneen vuoteen! Mukaan tarvitaan myös iso joukko reippaita talkoolaisia, talkoissa pääset aitiopaikalle seuraamaan kisoja. Lisäksi talkoolaisille järjestetään kiitospäivä kilpailujen jälkeen. Ilmoittaudu mukaan tekemään kilpailuja täällä!

 

Muut TR ajankohtaiset:

 

Iso kiitos reippaille pihatalkoolaisille!

Paljon saatiin talkooviikonloppuna aikaan, tästä on hyvä jatkaa kohti kesää.

 

Seuratuote tilattavissa 26.5. asti Artukaisten saunalla!

Tilaa itsellesi takki, paita tai pipo Turun ratsastajat – brodeerauksella! Tuotteita on useampaa mallia, sovituskappaleet naisten S ja L sekä miesten L löytyvät saunalta. Saunarakennuksen pöydällä on lista tuotteista hintoineen, sekä sitova tilauslista. Mikäli et käy Artukaisissa, mutta haluaisit tilata tuotteita, laita viestiä turun.ratsastajat@gmail.com niin saat tarkemmat tiedot tuotteista ja voit tilata etänä.

 

Johtokunnan palautelaatikko lisätty nettisivuille!

Löydät palautteen sekä ratsastuskoulun että seuran alta nettisivujen päävalikosta. Johtokunta käsittelee kaikki saamansa palautteet, ja vastaa niihin halutessasi. Voit jättää palautteesi myös nimettömänä.