Turun Ratsastajien seniorijoukkue Lounais-Suomen alueen ratsastuskoulujen estemestaruudessa kolmoisvoittoon!

Vesisadetta, ukkosta ja MITALISADETTA sunnuntain kisoissa. Voittoisa trio oli Micaela Weckman Gerlija, Laura Lohilahti Wenus ja Aino Soininen Hyvästelijä! Hienosti ja virheittä meni kaikilla!   Ja remontoitu kenttäkin tuli testattua – kestää sadetta!

Voittajakolmikolla oli paljon voitontahtoa, yritystä ja hyvää yhteistyötä hevosen kanssa. Suuri kiitos kuuluu Artukaisten Ratsastuskoulun opettajille Heidi Virralle ja Emma Honkamaalle, jotka ovat ahkeria opettajia ja ovat erittäin tavoitteellisesti valmentaneet ratsukoita.

Juniorien mestaruusluokassa 75 cm voiton vei Caballos talli Oy:n Nea Kurila Elton IV:llä, hopeaa Tupunan Ratsutalllin Nette Palmen High Surprise R:llä ja pronssia ratsasti hienosti Artukaisten Ratsastuskoulun Olivia van Heerden Happy Birthdayllä.

Poniratsukoiden koulumestaruuden kullan vei Ratsastus Granifiq:n Annina Lilja Tay Lil Onella ja hopeaa Ratsastuskoulu Zilpan Venla Väisänen Rainalla.

Junioreiden koulumestaruuksista kulta meni Ratsastuskoulu Kyläkorven Saana Kangasniemelle Eagle Printsillä , hopea saman koulun Juho Forsmanille Valge Vurstillä ja pronssi Terhin tallin Alisa Moisanderille Goofy II:lla.

Helppo B:0:n radalla ratkaistiin senioriratsukoiden koulumestaruus, ja voiton vei Ratsastusseura Kyläkorven Ella Haltsonen Lizjellä, hopeaa saman seuran Johanna Taberman Aika-Ässällä ja pronssia Artukaisten Ratsastuskoulun Elisa Väntsi-Puumalainen Licenzijalla!

80 cm:n esteluokan voitti Satakunnan Urheiluratsastajien Venla Kyläkorpi Jacopolla, toinen oli Turun Ratsastajien Enni Rantanen Muumitrollilla!

Heidi Virta voitti Saaren Haltijalla koululuokan Helppo C:2.

Kyllä oli hienoja suorituksia, voitontahtoa ja ratsukoiden hyvää yhteistyötä. Tästä on hyvä jatkaa. Ja ratsastuskoulussa sellainenkin ratsastaja, joka ei kilpaile, kokee hienoja hetkiä yhteistyöstä hevosen kanssa, yrittämisestä ja onnistumisesta. Ratsastuskoulutunnilta tulee usein kotiin väsyneenä, mutta tuntee myös saaneensa kokea unohtumattomia hetkiä ystävämme hevosen kanssa.

VIIKON 36 AHKERIMMAT Pentti ja Hani 14 tuntia, Retu 13.