Kilpailut
Tänä vuonna Turun Ratsastajat järjestää taas monet kilpailut. On mukavaa, että toimihenkilöitä on ollut tarpeeksi, toivottavasti jatkossakin.  Toimihenkilö- ja kilpailusääntökoulutukset ovat tulossa, kaikki rohkeasti mukaan, ilmoittautumisohjeet tulevat kun päivä varmistuu. TR edellyttää kaikilta seuran alla kilpailevilta osallistumista joko liiton tai seuran omaan sääntökoulutukseen.
KEVÄTKAUDELLA TURUN RATSASTAJAT JÄRJESTÄÄ SEURAAVAT KILPAILUT:
ESTEISSÄ
1-taso 10.2.
1-taso 3.3.
1-taso 28.4.
2-taso 26.5.
2-taso 18.8.
1-taso 17.11.
KOULUSSA
1-taso 31.3.
2-taso 25.5.
2-taso 1.9.
1-taso 27.10.

10.2. kilpailut ovat ihan kohta. Ilmoittaudu ke 6.2. mennessä KIPAn kautta.
Tuntiratsastaja, kysy hevosta opettajalta. Muista hankkia joku avustaja kilpailupäiväksi, esim. pitelemään hevosta kun tutustut rataan ym. Hoida varusteet edellisenä iltana kuntoon, samoin hevonen.

Seura
Turun Ratsastajien uusi johtokunta kokoontui, ja tehtävät ja toimialueet jaettiin. Ne löytyvät TR-sivulta, seura/ hallitus.

Ratsastuskoulu
Wilda on täydessä vauhdissa, Hemppa ja Lissu myös palaileet vähitellen tunneille. Kiva juttu. Viikon 3 ahkerimmat olivat Pentti, Hani ja Jussi 13 tuntia.

Oli mukava taas saada kevään ohjelma viikkotunneille. Se auttaa aina, että vähän tietää mitä on tulossa, koulua tai esteitä ja minkä tyyppisiä harjoituksia. Tuntilainen muista korvata tuntisi ajoissa, loppukaudesta korvaustunteja on rajallisesti.

MUISTAKAAHAN PAKKASRAJA -15 ,mitattuna klo 16 Artukaisten mittauspisteestä.