Ratsastuskoulu:

 

Syyskausi päättyy 21.12.2019

Joulun välipäivinä pidetään korvaustunteja jotka ovat nyt varattavissa VAIN niille joilla on korvattavia tunteja. Mikäli paikkoja jää, vapautuvat ne ennen joulua myös muiden varattavaksi.

Mikäli maksat kautesi erissä, muistathan että viimeinen osa erääntyy 30.11. Käytäthän myös oikeaa viitenumeroa. Mikäli et ole saanut laskua tai se on päässyt hukkumaan, pyydäthän uuden laskun tr.rahastonhoitaja@gmail.com

 

Viikon 46 ahkerat: Pentti, Lilja ja Hani 14,5 tuntia.

Viikon 47 ahkerat: Lilja, Hani ja Wenus 15 tuntia.

Viikolla 47 mikään ryhmä ei hypännyt yli 40cm esteitä hevosten sairaslomatilanteen vuoksi, myös valmennukset peruttiin.

 

Nuppu saapui talliin 20.11. ja on aloittanut tuntiuransa ansiokkaasti. Nuppu on aiemmassa elämässään ollut juniorilla estehevosena Belgiassa.

Essin  sairasloma jatkuu.

Jussin jalat ovat jo varsin hyvässä kunnossa, mutta rasitusmäärää nostetaan varoen.

Fanni muutti yksityispuolen ensimmäiseen karsinaan väliaikaisesti. Murtuma on nyt luutunut ja Fanni on kävellyt nyt ratsastajan kanssa. Ravipätkät alkavat ensiviikolla.

Pentti on venäyttänyt jalkansa ja lepuuttelee sitä. Eläinlääkärin veikkaus oli että jalka on jäänyt jumiin esimerkiksi loimeen ja riuhtaissut jalan irti. Odotamme Penttiä takaisin tunneille keväällä.

Tessa sai fysioterapeutilta ohjeet jumissa olevan takapuolen jumppaan. Paikallaan seisomista ei missään tapauksessa suositeltu, vaan aktiivista jumppaa etenkin kavalettien ja väistöjen parissa.

 

Korvaustunnit varataan nettikalenterin kautta. Kalenteriin päivitetään seuraavan 3 viikon vapaat paikait. Huomioithan että jokaiselle taataan paikka omalla tunnillaan, mutta peruutusten korvaaminen on jokaisen ratsastajan vastuulla.

 

 

Kilpailutuloksia:

24.11. Estekilpailut jouduttiin valitettavasti perumaan vähäisen lähtijämäärän vuoksi. Seuramestaruudet kilpaillaan 2020 ensimmäisissä estekilpailuissa.

 

Tulevat kilpailut:

 

15.12. Pikkujoulu – harjoituskilpailut!

Pikkujoulukisoissa kilpaillaan ensin esteillä ristikko, 50cm-90cm, iltapäivällä jatketaan kouluratsastuksella jossa luokat HeC EB Special, HeB KN Special ja HeA:1. Koululuokkiin otetaan yhteensä max 20 rataa. RAtsastuskoulun hevoset saavat tehdä 2 rataa joista korkeintaan 1 esterata.

 

Tuntiratsastajille on otettu käyttöön kalenterivuosittain allekirjoitettavat EHDOT tuntihevosen vuokraamisesta kilpailuihin. Lappuja on tallin ilmoitustaululla ja opettajilla, palauta allekirjoitettu lomake ennen hevosen varaamista.

 

 

Muut TR ajankohtaiset:

 

 

Syyskokous 27.11. klo 18 Paakarlan seurankuntakodilla

Tervetuloa sääntömääräiseen syyskokoukseen. Käsiteltävänä sääntömääräiset asiat, sääntöjen päivitys ja tulevien remonttien rahoituksesta päättäminen. Kokouksessa tehdään mm. valinnat johtokuntaan erovuoroisten jäsenten tilalle sekä hyväksytään toimintasuunnitelma ja budjetti vuodelle 2020!

 

Johtokunnan kuulumisia

Maneesiin ja parkkialueelle on tilattu uudet valaisimet jotka ehditään toivottavasti asentaa vielä tämän vuoden puolella.

Syyskokouksessa johtokuntaan valitaan taas uusia jäseniä erovuoroisten tilalle. Innokkuutta johtokuntaan onkin löytynyt mukavasti!

Hevostilannetta on seurattu aktiivisesti ja nyt tehtiin päätös uuden hevosen hankkimisesta. Nykyisellä tuntimäärällä 14 hevosen elättäminen ei kuitenkaan ole mahdollista, vaan toipumisennusteiden selvittyä aletaan pohtia kuka hevosista alkaa seuraavaksi etsiä uutta kotia.

 

TR oheisliikuntaa!

Team-TR pilotin yhteydessä suunniteltiin ratsastajille oheisliikuntaa tukemaan ratsastusta. Monelle kun ratsastus saattaa olla viikon ainoa liikunta. Liikuntatapahtumat ovat matalan kynnyksen toimintaa kuten sulkapalloa, keilausta ja muuta mukavaa. Tapahtumista tiedotetaan erillisessä Whatsapp ryhmässä. Ryhmässä ilmoitetaan tapahtumasta ja kukin voi sitten ilmoittautua mukaan oman kiinnostuksensa ja aikataulujensa mukaan. Isommista tapahtumista tiedotetaan myös viikkotiedotteessa ja ilmoitustaululla.

Liity Whatsapp ryhmään tästä: bit.ly/TRoheisliikunta

TR pikkujoulut

Seuran pikkujoulut lauantaina 14.12.2019 klo 18.00 ravintola Tårgetissa, ilmoittautumisohjeet tulossa vielä tänään!

Paikkoja rajoitetusti, joten varaa paikkasi ajoissa 🙂

Jatkona pikkujouluille pidetään 15.12. perinteiset Pikkujoulu-harjoituskisat!

 

 

 

 

SRL tiedottaa:

 


Siirry sinäkin nyt e-laskuun!

Näin otat käyttöön Suomen Ratsastajainliitto ry:n kätevän ja turvallisen e-laskun maksaessasi ratsastusseurasi jäsenmaksua:

  1. Kirjaudu verkkopankkiisi ja etsi valikoista kohta ”E-lasku”, ”E-laskusopimukset” tai ”Uusi E-lasku” (tai vastaava) ja klikkaa sitä.
  2. Valitse laskuttajaluettelosta Suomen Ratsastajainliitto ry.
  3. Syötä tunnistetietona viitenumero laskustasi (tai seuraa verkkopankkisi ohjeita).
  4. Saat jatkossa e-laskut suoraan verkkopankkiisi, jossa sinun tarvitsee tarkistaa ja hyväksyä laskua yhdellä klikkauksella.

Vinkki! Halutessasi voit liittää e-laskun automaattiseen maksamiseen, jolloin pankki veloittaa laskun summan automaattisesti laskun eräpäivänä.

Valitsemalla e-laskun säästät seurasi jäsenmaksulaskutuksen kuluja!

 

 

SRL syyskokous 24.11.2019

SRL syyskokous pidettiin Helsingissä 24.11. Turun Ratsastajia ja Artukaisten ratsastuskoulua oli edustamassa pj Matilda Aakula. Kokouksessa hyväksyttiin liiton budjetti ja toimintasuunnitelma vuodelle 2020. Merkittävänä osana näissä oli SRL 100v. juhlavuoden tapahtumat ja niiden rahoitus.

SRL hallitukseen valittiin uutena Salla Varenti ja jatkokaudelle Osmo Metsälä.

Käsittelyssä oli myös kevätkokouksessa esillä ollut vuoden 2018 hallituksen tili- ja vastuuvapaus, jota ei edelleenkään myönnetty. Kokousyleisö halusi läpinäkyvän selvityksen toimitusjohtaja Törmälän sopimuksesta. Asia siirrettiin kevätkokoukseen 2020.

Myös KSI (kilpailusääntöjen yleinen osa) päivitysehdotukset oli tarkoitus hyväksyä. Säännöistä löydettiin kuitenkin edelleen niin paljon korjattavaa, että asia siirtyi takaisin hallituksen valmisteltavaksi. KSI pyritään hyväksymään keväskokouksessa 2020.