Kouluratsastusklinikka 25.11. klo 11.00 Artukaisten maneesissa.
Tilaisuus toteutettiin klinikkatyyppisesti kahdessa osassa niin että ratsukko suoritti valitsemansa kouluradan, sai siitä suulliset kommentit, ja ratsasti sitten radan toisen kerran saaden samalla jatkuvasti palautetta ja ohjeita suorituksestaan. Klinikan piti koulutuomari Isa Hudd. Jokainen ratsastaja sai myös arvostelupöytäkirjan omasta suorituksestaan.
Klinikassa oli mukana 9 ratsukkoa, joista tuntiratsukkoja opettaja Emma ja Silla, Linda ja Lilja, Sonja ja Tessa sekä Matilda ja Hani. Koulutuomari Isa Hudd oli erinomaisen tarkka, suorapuheinen ja taitava arvioinneissaan. Aina toisella kierroksella ratsukot todella paransivat suorituksiaan.
Isa Hudd kehui erityisesti Liljaa hyvin lahjakkaaksi, näyttäväksi ja hienoksi 6-vuotiaaksi.
Turun Ratsastajien yksityisratsukoita oli myös mukana, ja hevosista Isa Hudd nosti erityisesti Centon hienoksi esiintyjäksi ja kouluhevoseksi.
Kaikki ratsastajat saivat paljon miettimistä ja hyviä ohjeita, ja katsojille tilaisuus oli upea kokemus. Sen jälkeen teki kyllä heti mieli kiivetä hevosen selkään ja kokeilla, mitä oli oppinut ihan katselemalla ja kuuntelemalla.
Keväällä pyritään järjestämään vastaavanlainen tilaisuus.

Ratsastuskoulu
HEIDI VIRTA on tällä viikolla Ypäjällä ti, ke ja to, ja Emma hoitaa tuntien pitämisen.
HEIDI valmistuu opintojensa nyt päättyessä Master-opettajaksi! ONNEKSI OLKOON!
Kauden viimeinen tuntipäivä on lauantai 22.12.
Kevätkausi alkaa ti 1.1.2019. Kausi kestää 23 viikkoa.
LISSUN murtuma on parantunut hyvin. Se pääsee pikkuhiljaa tarhaan ja mukaan tunneille.
KARINA ja WILDAhan ovat jo jonkin aikaa olleet vähitellen yhä enemmän mukana tunneilla, joten hevostilanne näyttää nyt aika mukavalta.