Ratsastuskoulu:

 

Syyskausi päättyy 21.12.2019

Joulun välipäivinä pidetään korvaustunteja jotka ovat nyt varattavissa VAIN niille joilla on korvattavia tunteja. Mikäli paikkoja jää, vapautuvat ne ennen joulua myös muiden varattavaksi.

Mikäli maksat kautesi erissä, muistathan että viimeinen osa erääntyy 30.11. Käytäthän myös oikeaa viitenumeroa. Mikäli et ole saanut laskua tai se on päässyt hukkumaan, pyydäthän uuden laskun tr.rahastonhoitaja@gmail.com

 

Viikon 48 ahkerat: Aaro ja Hani 16 tuntia, Lilja 13,5 tuntia.

 

Essin  kavio oli kontrollikuvassa kunnossa! Diagnoosiksi jäi pieni murtuma/ruhje kaviossa. Essi kävelee muutaman viikon ennenkuin pääsee enemmän vauhtiin. Tunneille se palaa tammikuussa.

Fanni muutti yksityispuolen ensimmäiseen karsinaan väliaikaisesti. Kuntoutus jatkuu.

Pentti tarhailee ja lepuuttaa jalkaansa.

Tessa sai fysioterapeutilta ohjeet jumissa olevan takapuolen jumppaan. Paikallaan seisomista ei missään tapauksessa suositeltu, vaan aktiivista jumppaa etenkin kavalettien ja väistöjen parissa.

 

Korvaustunnit varataan nettikalenterin kautta. Kalenteriin päivitetään seuraavan 3 viikon vapaat paikait. Huomioithan että jokaiselle taataan paikka omalla tunnillaan, mutta peruutusten korvaaminen on jokaisen ratsastajan vastuulla.

 

 

Tulevat kilpailut:

 

15.12. Pikkujoulu – harjoituskilpailut!

Pikkujoulukisoissa kilpaillaan ensin esteillä ristikko, 50cm-90cm, iltapäivällä jatketaan kouluratsastuksella jossa luokat HeC EB Special, HeB KN Special ja HeA:1. Koululuokkiin otetaan yhteensä max 20 rataa. Ratsastuskoulun hevoset saavat tehdä 2 rataa joista korkeintaan 1 esterata. Etusijalla ovat valmennustiimien ulkopuoliset ratsastajat, nyt on siis juuri sinun tilaisuutesi testata kilpailemista 🙂

 

Tuntiratsastajille on otettu käyttöön kalenterivuosittain allekirjoitettavat EHDOT tuntihevosen vuokraamisesta kilpailuihin. Lappuja on tallin ilmoitustaululla ja opettajilla, palauta allekirjoitettu lomake ennen hevosen varaamista.

 

 

Muut TR ajankohtaiset:

 

 

Syyskokous pidettiin 27.11. 

Syyskokous vahvisti vuoden 2020 budjetin ja toimintasuunnitelman. Toimintasuunnitelmassa nostettiin esiin seuratoiminnan tuomista lähemmäs jokaista seuralaista, ratsastuskoulun toiminnan jatkuvaa kehittämistä sekä tallialueen remonttikohteita, joista suurin tulee olemaan tallin katon uusiminen. Lisäksi tallialueella tupakoinnin valvontaan tullaan kiinnitetään jatkossa erityistä huomiota.

Johtokuntaan valittiin uusiksi jäseniksi Sonja Lillhonga, Elisa Valtonen, Isabella Itkonen ja Klaus Salonen. Erovuorossa olivat Aino Soininen, Eija Willgren, Terhi Nurmi ja Tuulikki Kaarto.

 

Johtokunnan kuulumisia

Maneesiin ja parkkialueelle on tilattu uudet valaisimet jotka ehditään toivottavasti asentaa vielä tämän vuoden puolella.

Hevostilannetta on seurattu aktiivisesti ja nyt tehtiin päätös uuden hevosen hankkimisesta. Nykyisellä tuntimäärällä 14 hevosen elättäminen ei kuitenkaan ole mahdollista, vaan toipumisennusteiden selvittyä aletaan pohtia kuka hevosista alkaa seuraavaksi etsiä uutta kotia.

 

TR oheisliikuntaa!

Team-TR pilotin yhteydessä suunniteltiin ratsastajille oheisliikuntaa tukemaan ratsastusta. Monelle kun ratsastus saattaa olla viikon ainoa liikunta. Liikuntatapahtumat ovat matalan kynnyksen toimintaa kuten sulkapalloa, keilausta ja muuta mukavaa. Tapahtumista tiedotetaan erillisessä Whatsapp ryhmässä. Ryhmässä ilmoitetaan tapahtumasta ja kukin voi sitten ilmoittautua mukaan oman kiinnostuksensa ja aikataulujensa mukaan. Isommista tapahtumista tiedotetaan myös viikkotiedotteessa ja ilmoitustaululla.

Liity Whatsapp ryhmään tästä: bit.ly/TRoheisliikunta

TR pikkujoulut

Seuran pikkujoulut lauantaina 14.12.2019 klo 18.00 ravintola Tårgetissa, ilmoittautumisaikaa on vielä 5.12. klo 16 asti! https://forms.gle/Z3zVgfnywcCFF1K27

Paikkoja rajoitetusti, joten varaa paikkasi ajoissa 🙂

Jatkona pikkujouluille pidetään 15.12. perinteiset Pikkujoulu-harjoituskisat!

 

 

 

SRL tiedottaa:

 


Siirry sinäkin nyt e-laskuun!

Näin otat käyttöön Suomen Ratsastajainliitto ry:n kätevän ja turvallisen e-laskun maksaessasi ratsastusseurasi jäsenmaksua:

  1. Kirjaudu verkkopankkiisi ja etsi valikoista kohta ”E-lasku”, ”E-laskusopimukset” tai ”Uusi E-lasku” (tai vastaava) ja klikkaa sitä.
  2. Valitse laskuttajaluettelosta Suomen Ratsastajainliitto ry.
  3. Syötä tunnistetietona viitenumero laskustasi (tai seuraa verkkopankkisi ohjeita).
  4. Saat jatkossa e-laskut suoraan verkkopankkiisi, jossa sinun tarvitsee tarkistaa ja hyväksyä laskua yhdellä klikkauksella.

Vinkki! Halutessasi voit liittää e-laskun automaattiseen maksamiseen, jolloin pankki veloittaa laskun summan automaattisesti laskun eräpäivänä.

Valitsemalla e-laskun säästät seurasi jäsenmaksulaskutuksen kuluja!