Ratsastuskoulu

 

Viikon 4 ahkerin  Hani 15 tuntia ,  seuraavina Pentti ja Jussi 14 tuntia.

Heidi Virta lomailee vielä 4.2. asti. Emma Honkamaa toimii sijaisena.

Tunneilla on vain rajallisesti tyhjiä paikkoja, muista siis varata mahdolliset korvaustunnit ajoissa. Voit myös ratsastaa 2 korvaustuntia etukäteen varastoon! Varaukset teet helpoiten nettisivujen kalenterista, huomioi myös että varaamasi tunnin taso on itsellesi sopiva.

Kausikorttien ensimmäinen eräpäivä on 31.1.2019. Mikäli maksat kautesi erissä, varmista että maksujesi summa vastaa laskun kokonaissummaa.

 

Kilpailut

 

Tervetuloa Turun Ratsastajien kauden ensimmäisiin 1-tason esteratsastuskilpailuihin 10.2. klo 10 alkaen. Ilmoittautuminen päättyy 6.2.

Ratsastuskoululaiset, kysykää rohkeasti hevosta opettajilta, luokat alkavat jo 50cm!

Myös toimihenkilöitä tarvitaan, mukaan tarvitset lämpimät vaatteet ja reipasta mieltä, tehtäviin ohjeistetaan paikanpäällä. Ilmoittaudu mukaan 8.10. mennessä turun.ratsastajat@gmail.com

 

Muut TR ajankohtaiset

 

Vuoden 2018 kilpailuavustusten haku on auki vielä 17.2. asti, katso hakuilmoitus nettisivuilla.

TR edellyttää kaikilta kilpailevilta jäseniltään sääntökoulutusta kaudella 2019. Alueen järjestämä sääntökoulutus 7.2. Metsämäessä, viimeinen ilmoittautumispäivä 31.1. TR järjestää myös oman sääntökoulutuksen keväämmällä. Tässä yhteydessä pidetään myös epävirallinen toimihenkilökoulutus seuran kilpailuissa talkoileville. Kaikki mukaan kouluttautumaan,kisoissa on tunnelmaa sekä talkoissa että kisaradalla!

Kilpailuluvat 2019 ovat ostettavissa, TR jäsenenä saat kilpailuluvat netistä. Ohjeet ja linkin lisenssikauppaan löydät: https://www.ratsastus.fi/kilpailu-ja-valmennus/kilpailijalle/kilpailuluvat/hae-kilpailulupaa/

Ennen vuotta 2019 leimatut toimihenkilöpassit vanhenevat 31.12.2019. Jatkossa passi on voimassa vuoden viimeisestä leimasta. Käytäthän vanhat passisi ajoissa!

 

 

SRL tiedottaa:

 

Ratsastuksen rankingtilastot ja valiomerkit 2018

Suomen Ratsastajainliiton rankingtilastoissa ratsastajalle lasketaan pisteet kaikilla niillä hevosilla, joilla hän on saavuttanut sijoituksia kilpailuissa. Tilastoissa ovat mukana kaikki FEI:n tulostiedoista löytyvät kansainvälisten kilpailujen sijoitukset sekä kotimaisten 3–5 tason kilpailuista saadut pisteet. Ulkomaiden kansallisten kilpailujen sijoitukset otetaan huomioon ratsastajan tekemän ilmoituksen perusteella. Valiomerkin voittaa oman ryhmänsä paras ratsukko tai valjakko eli kilpailijan ja hevosen yhteenlasketut pisteet ratkaisevat.

Esteratsastuksessa rankingin kärkisijan säilytti mm. useamman LähiTapiola GP-sarjan osakilpailun ja senioreiden hallimestaruuden voittanut Susanna Granroth. Toiseksi nousi kansainvälisellä huipputasolla hienon kauden tehnyt Anna-Julia Kontio, joka voitti neljän tähden GP-kilpailun Ranskassa ja keräsi maailmancupin pisteitä kahdessa osakilpailussa. Kolmantena on LähiTapiola GP-sarjan voittanut Sanna Backlund. Hän voittaa valiomerkin ruunallaan Elano.

Kouluratsastuksessa Emma Kanerva on ranking ykkönen. Hän ottaa myös valiomerkin ratsulla Dambacu kansainvälisten GP-voittojen ja -sijoitusten perusteella. Toiseksi nousi Ypäjällä kaksi kansainvälistä GP-luokkaa voittanut Anna von Wendt. Kolmantena on Suomen mestari Stella Hagelstam.

Kenttäratsastuksen listauksen kärkipaikat jaettiin kansainvälisten menestysten perusteella. Eniten pisteitä otti Elmo Jankari (kotiseura Turun Ratsastajat). Toisena on Sanna Siltakorpi. Kolmantena on Tuija Rosenqvist, joka voittaa myös valiomerkin hevosellaan Narvik.