Ratsastuskoulu

Viikon 7 ahkerimmat Hani ja Pentti 15 tuntia, seuraavana Jussi 14.

Tessa ontuu, eläinlääkäri totesi jänteessä vammaan sopivaa muutosta. Tessa on nyt levossa ja tilannetta seurataan, tarkempi arvio vammasta saadaan kontrollissa n. kuukauden kohdalla.

Muistathan varata korvaustuntisi ajoissa, nyt kalenterissa on ollut paljon peruutuspaikkoja tarjolla. Voit myös ratsastaa 2 tuntia varastoon tulevia poissaoloja varten!

 

Kilpailut

Seuraavat 1-tason estekilpailut hypätään 3.3.2019! Ilmoittautuminen päättyy 27.2.

Ratsastuskoululaiset, kysykää rohkeasti hevosta opettajilta, luokat alkavat jo 50cm!

Myös toimihenkilöitä tarvitaan, mukaan tarvitset lämpimät vaatteet ja reipasta mieltä, tehtäviin ohjeistetaan paikanpäällä. Ilmoittaudu mukaan 1.3. mennessä turun.ratsastajat@gmail.com

 

Kauden ensimmäiset 1-tason kouluratsastuskilpailut ovat 31.3.2019 Kutsu tulee Kipaan lähipäivinä. Tuomarina Heidi Honkanen, luokat HeC-HeA.

Näihin kisoihin kaivataan erityisesti reippaita sihteereitä, ilmianna itsesi tai kaverisi turun.ratsastajat@gmail.com

 

Muut TR ajankohtaiset

Tallin pihan kunnossapito on ulkoistettu, ilmoitathan mahdollisista vaarapaikoista tallihenkilökunnalle niin saamme annettua yritykselle palautetta. Saunan edessä on myös ämpärissä soraa jolla voimme välittömästi paikata pahimmat vaaran paikat.

 

Jään ja kylmyyden keskellä kesää ja ulkokautta odotellessa on mukava katsella vanhoja aurinkoisia kisakuvia, tässä Tessan taidonnäyte!