Turun Ratsastajien jäseneksi

Turun Ratsastajien jäsenyyttä voit anoa lähettämällä henkilötietosi (nimi, henkilötunnus, osoite, puhelinnumero, msähköpostiosoite) jäsensihteerille sähköpostitse osoitteeseen tr.jasensihteeri@gmail.com. Lisäksi toivomme että kerrot, miksi haluat liittyä Turun Ratsastajien jäseneksi. 

Jos vaihdat seuraa, niin ilmoitathan myös vanhan jäsennumerosi (löytyy jäsenkortin takaa). Kun jäsenhakemuksesi on hyväksytty, tulee sinun muistaa päättää jäsenyys vanhaan seuraan. 

Turun ratsastajien johtokunta käsittelee loppuvuonna tulleet uudet jäsenanomukset tammikuun kokouksessaan, joten mikäli olet lähettänyt jäsenhakemuksen, odotathan rauhassa vastausta. 

 

Jäsenlaskut tulevat myös jäsenhuoneeseen

Vuoden 2021 jäsenlaskut tulevat näkyviin SRL:n Jäsenhuoneessa tammikuun alussa. Paperiset laskut lähetetään postitse tammikuun puolessa välissä. Mikäli maksat jäsenmaksusi jäsenhuoneessa 5.-10.1. sinulle ei lähetetä paperista jäsenlaskua. SRL arpoo tammikuun ensimmäisellä viikolla jäsenmaksunsa Jäsenhuoneessa maksaneille lahjakortteja.

Huolehdithan viimeistään nyt, että sinulla on jäsenrekisterissä toimiva sähköpostiosoite eikä kenelläkään muulla SRL:n jäsenellä ole samaa sähköpostiosoitetta. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä TR:n jäsensihteeriinosoitteella tr.jasensihteeri@gmail.com.

Jäsenhuoneeseen pääsee kirjautumaan jo nyt osoitteessa oma.ratsastus.fi. Lisätietoa jäsenhuoneesta sekä ohjeita kirjautumiseen löytyy osoitteesta www.ratsastus.fi/jasenelle/jasenhuone/ 

 

Vakuutusyhtiö vaihtuu LähiTapiolasta Pohjola Vakuutus Oy:ksi

Muutoksen myötä myös seurajäsenen jäsenmaksuun sisältyvä vakuutusturva muuttuu. SRL päivittää tiedot liiton nettisivuille vielä ennen vuodenvaihdetta, heti kun tarvittavat materiaalit on saatu kasaan. Pahoittelut hitaasta tiedotuksesta ja kiitos kärsivällisyydestänne!

 

Kuluvan vuoden 2020 jäsenkortti kannattaa säästää

Koska muovikortit jäävät nyt historiaan, jäsenet pystyvät hyödyntämään bensaetua vuoden 2020 kortilla vielä ensi vuonnakin. Mikäli kortti on kadonnut tai sitä ei ole koskaan tullut (esim. hävinnyt postissa), voi erillisen bensakortin tilata myös suoraan huoltamoketjulta (St. 1 / Shell). Myös huoltamoketju on pikkuhiljaa siirtymässä digitaalisiin ratkaisuihin ja tiedotamme niistä sitten kun tiedämme enemmän.