Turun Ratsastajat – Åbo Ryttare r.y. järjestää 1.8. seura- ja aluetason esteratsastuskilpailut. Aloitamme 1.8. estekilpailuiden toteuttamisen jo tänään lauantai-illalla radanrakennuksella ja valmistelulla. Radan rakennus aloitetaan klo 19 Artukaisissa. Apukädet ovat aina tervetulleita paikalle!

1.8. toimihenkilölista


Yllä huomisten estekilpailuiden toimihenkilölistat. Kilpailut aloitetaan klo 10, joten ole paikalla mielellään jo klo 9.30, jotta ehdit saamaan riittävän perehdytyksen ja laittamaan alulle päivän toimihenkilötehtäväsi.

Huomioithan, että toimihenkilölistassa luokkien alkamisajat ovat arvioituja ja voivat muuttua kilpailuiden edetessä paljonkin. Olethan siis itse hereillä ja valmiina toimihenkilöpisteelläsi luokan alkaessa. Ratsastuskoulun hevosilla kilpailevat siirtyvät toimihenkilöpisteelleen, kun ovat saaneet luokkansa suoritettua ja hevosensa hoidettua.

Kilpailupäivän aikana toimihenkilöille on tarjolla syötävää ja välipalaa. Toimihenkilöruuat, mikron, jääkaapin ja wc’n löydät saunarakennuksesta. Tauolle lähtiessäsi huolehdithan, että joku jää suorittamaan tehtävääsi.

Muistathan noudattaa koronavarotoimia eli pidä riittävää välimatkaa muihin ja käytä sisätiloissa maskia.

Kenttien pohjien huollot on suunniteltu luokkien 3. ja 6. ennen tai jälkeen. Jokaisen toimihenkilön (erityisesti porttivahti ja rata) tehtävänä on, että kentän huollon aikana kentillä ei ole kisaajia tai ratsukoita! Kuulutamme milloin rataan saa tutustua jalan, ennen tätä kilpailijat eivät saa mennä radalle. Tämä asia tiedoksi, sillä asiaa tullaan kilpailijoiden puolesta kysymään toimihenkilöiltä.

Kilpailupäiväksi on luvattu varsin sateista ja viileää ilmaa. Varaathan siis mukaan sadevaatetta ja paljon lämmintä vaihtovaatetta!

Mikäli ilmenee mitä tahansa kysyttävää, kysykää rohkeasti! Kansliasta Elisalta ja Maijalta saa tietoa kilpailuihin liittyen. Noora ohjeistaa ja auttaa oman kisastarttinsa puitteissa kaikissa toimihenkilöasioissa.

Suuri kiitos jo tässä vaiheessa jokaiselle toimihenkilölle! Ilman teidän kallisarvoista apuanne kilpailut eivät toteutuisi!