Turun Ratsastajat – Åbo Ryttare ry. tukee seuran kilpailevia jäseniä vuosittaisilla kilpailuavustuksilla. Kilpailuavustusta voi hakea alue-, kansallisella tai kansainvälisellä tasolla menestynyt ratsastaja. Edellytyksenä kilpailuavustuksen myöntämiselle on, että ratsukko edustaa Turun Ratsastajat – Åbo Ryttare ry:tä. Kilpailuavustukset jaetaan SRL ranking -pisteiden perusteella.

Hakemuslomakkeessa hakija raportoi avustuskauden kilpailutulokset niiden kilpailuiden osalta, joissa ratsukko on sijoittunut.

Lisäksi avustusta voi hakea Turun Ratsastajien järjestämien kansallisen ja kansainvälisen tason kilpailuiden lähtömaksusta, jolloin ranking-pisteet sarakkeeseen kirjataan kyseisen luokan lähtömaksu. Lähtömaksuavustuksen edellytyksenä on, että ratsastaja on osallistunut Turun Ratsastajien kilpailutoimintaan myös kilpailujärjestelyjen osalta.

Seuran johtokunta käsittelee hakemukset ja myöntää avustukset hakemuksen perusteella. Hakijoita tiedotetaan myönnetyistä avustuksista sähköpostitse osoitteeseen, josta hakemus lähetettiin. Pienin maksettava yksittäisen ratsastajan kilpailuavustus on 10€, suurin maksettava kilpailuavustus on 400€.

Kilpailuavustusten haku on auki 3.2.2022 klo 00:00 saakka. Hakemukset ja hakulomakkeet toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen tr.jasenpalvelut@gmail.com.

Kilpailuavustusten hakulomake