Team-TR on Artukaisten Ratsastuskoulun valmennusryhmä joka perustettiin alkuvuodesta 2019. Tiimin tarkoituksena on tarjota kilpailemisesta ja valmentautumisesta kiinnostuneille tuntiratsastajille mahdollisuus päästä kehittymään ja kilpailemaan. Syksyllä 2021 tiimin tavoitteena on löytää uusia kilpailemisesta kiinnostuneita ratsastajia, valmentautua tavoitteellisesti ja kerätä kilpailukokemusta.

  • Tiimiin haetaan tuntiratsastajia, jotka ovat motivoituneita ja sitoutuneita valmennus- ja kilpailutoimintaan. Valmennustoiminta ei ole syksyllä 2021 ryhmään sidottua, vaan tiimiin valittu saa oikeuden valmentautua tiimihevosellaan tarjotuissa valmennustapahtumissa.
  • Syksyn 2021 tavoitteena löytää uusille ratsastajille sopivat valmennushevoset joilla heidän on kevään 2022 aikana realistista kehittyä ratsastuskouluoppilaiden mestaruuksien vaatimustasolle.
  • Valmennustapahtumia järjestetään ulkokaudella lähes viikoittain, maneesikaudellakin vähintään parin viikon välein.
  • Tarjolla on sekä ulkopuolisen, että oman valmentajan valmennustilaisuuksia.
    Tiimiläinen saa varata paikan valmennustapahtumaan GoogleSheet tiedostosta. Seuraavaan ko lajin tapahtumaan ovat etusijalla edellisestä tapahtumasta ulos jääneet ratsastajat.
  • Ratsastaja on velvoitettu yhteen oman opettajan ”väliarvio” valmennukseen. Tämän lisäksi voit valmentautua omien aikataulujesi mukaisesti joko tiheämmin tai harvemmin.
  • Valmennustapahtumissa ryhmässä voi olla mukana yksityisratsukoita, ryhmäkoko 2-4 henkilöä.

Hinnat:

  • Ulkopuolinen valmentaja 70 €/kerta
  • Seuran oma valmentaja 50€ / kerta

Tiimiin haetaan oheisella lomakkeella. Tiimin valitsee Turun Ratsastajat Ry:n johtokunta kuultuaan seuran ratsastuksenopettajia.

Valmennukset laskutetaan jälkikäteen. Lisäksi kilpailupäivistä peritään hevosvuokrat hinnaston mukaisesti.

Hakemukset jätetään ratsastuksenopettajille viimeistään 7.8.2021 ja toiminta alkaa heti elokuussa.

Mikäli kiinnostuit tiimistä, keskustele ratsastuksenopettajasi kanssa sopivista hevosvaihtoehdoista. Heidi on tavoitettavissa 2.-6.8. sähköpostilla tai tekstiviestillä sekä puhelimitse ma,ti,to ja pe klo 17-17.30. Emman tavoitat 7.8. tunneilla sekä puhelimitse 7.8. klo 8-9 ja viestitse sähköpostilla ja tekstiviestillä klo 15 asti.

Valmennusterveisin

Turun Ratsastajat – Åbo Ryttare ry:n Johtokunta

Team-TR ehdot

Hakemuslomake