Turun Ratsastajat pilotoi valmennustiimiä keväällä 2019. Toiminnasta saatiin hyviä kokemuksia, joten sitä päätettiin jatkaa myös syksyllä 2019. Tiimin tarkoituksena on tarjota kilpailemisesta ja valmentautumisesta kiinnostuneille tuntiratsastajille mahdollisuus päästä kehittymään ja kilpailemaan. Tiimi jakautuu syksyllä A ja B tiimeihin, jotka molemmat harjoittelevat kerran kuukaudessa. Kysynnän mukaan A ja B tiimit perustetaan sekä koulu- että esteratsastukseen.

Tiimiin haetaan tuntiratsastajia, jotka ovat kiinnostuneita kilpailemiseen tähtäävästä valmennuksesta. A-tiimien valmentajana toimii ensisijaisesti ulkopuolinen valmentaja, ja tavoitetasona on esteillä 90cm ja kouluratsastuksessa 2-tason HeB-A. B tiimin valmentajana toimii seuran oma ratsastuksenopettaja, ja tämän ryhmä tavoitteet ovat esteillä 70-80cm ja koulussa 1-tason HeC-B.

Tiimiin haetaan oheisella lomakkeella. Tiimin valitsee Turun Ratsastajat ry:n johtokunta kuultuaan seuran ratsastuksenopettajia.

Tiimin ilmoittautumismaksu on 50€ kaudelta, tämä kattaa tiimin hallinnoinnin ja palaverit opettajan kanssa. Tiimiläisille suunnitellaan henkilökohtaiset tavoitteet kaudelle. Tiimiläisille tarjotaan kuukausittain yksi valmennuskerta joka on ryhmän mukaisen valmentajan pitämä. Valittu tiimiläinen sitoutuu osallistumaan tarjottuihin valmennuksiin. Tarkemmat ehdot erillisenä liitteenä. Tiimiläinen sitoutuu myös osallistumaan kilpailutoimintaan sekä kilpailijana, että talkoolaisena. Tiimiratsastajalla on etuoikeus yhteen rataan valmennushevosellaan seuran kilpailuissa.

Kehitystä seurataan kauden aikana, ja tarvittaessa tavoitteita muutetaan paremmin ratsukon tasoon sopiviksi.

Tiimin valmennus on omakustanteista, A-tiimillä 70€ / kerta ja B-tiimillä 50€ / kerta sisältäen hevosvuokran. Lisäksi kilpailupäivistä peritään hevosvuokrat kotikisoissa 20€/rata ja ulkopuolisissa kilpailuissa 70€/päivä/hevonen.

Hakemukset jätetään ratsastuksenopettajille 11.8.2019 mennessä ja toiminta alkaa elokuussa 2019 aloituspalaverilla.

Mikäli kiinnostuit tiimistä, keskustele ratsastuksenopettajasi kanssa sopivista hevosvaihtoehdoista ja siitä kumman tiimin tavoitetaso sopisi teille ratsukkona parhaiten. Kullekin hevoselle otetaan korkeintaan yksi koulu- ja yksi esteratsastaja, joten mitä laajemmalla hevosvalikoimalla olet valmis valmentautumaan, sitä paremmat ovat mahdollisuutesi päästä tiimiin. Tiimien paikkamäärä on rajallinen, ja tiimit täytetään johtokunnan harkinnan mukaisesti niin, että valmennus saadaan jaettua tasaisesti hevosille.

Ratsastuskoulun tunnit ovat edelleen etusijalla, ja mikäli tilanne sitä vaatii, perutaan valmennuksia hevostilanteen mukaisesti.

Valmennusterveisin

Turun Ratsastajat – Åbo Ryttare ry:n Johtokunta

Alla tarkemmat ehdot ja hakemuslomake. Lomakkeita on saatavilla myös tallin ilmoitustaululla ja ratsastuksenopettajilla.

Team-TR Säännöt syksy 2019

Team-TR Hakemuslomake Syksy 2019